Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

„Zeiţa diavolului”, Maria Orschitsch, membră a Societăţii Vril, a obţinut mesaje telepatice de la extratereştri, în timpul celui de-al doilea război mondial?


Maria Orschitsch (sau Orsic), presupusă membru şi conducătoare a Societăţii Vril de pe timpul nazismului, ar fi obţinut mesaje telepatice de la extratereștri, într-un limbaj codificat al cavalerilor templieri, o limbă necunoscută pentru ea. Mesajele ar fi conținut informații tehnice despre construcția unui OZN interplanetar, iar Hitler ar fi dat dispoziţie ca la sfârșitul celui de-al doilea război mondial să se fi construit OZN-ul respectiv.

Maria Orschitsch a fost un medium binecunoscut și ar fi fost șeful Societăţii Vril, adunând un număr mare de tineri în jurul ei. Membrii societăţii aveau părul sub formă de cozi lungi de cal, un lucru foarte neobișnuit la vremea aceea. Ei credeau că părul lor lung acționează ca o antenă cosmică pentru a comunica cu extratereștrii.

Conform documentelor istorice, Maria ar fi obţinut nişte mesaje, în mod telepatic, de la nişte fiinţe care ar fi locuit în jurul stelei Aldebaran, situată la 68 de ani-lumină distanță, în constelația Taurului. Maria ar fi primit mesajele astfel: unul era scris în limbajul codificat al cavalerilor templieri, iar celălalt într-o limbă orientală străveche. Pentru al doilea mesaj, Maria a primit ajutorul de la un grup care avea legături strânse cu Societatea Thule, care era formată printre alții de arheologul Hugo Winckler, fizicianul Peter Jensen și asiriologul Friedrich Delitzsch. S-a stabilit că mesajul era primit în limba sumeriană, iar, după traducerea sa, au reieşit nişte imagini ciudate ale unei mașini zburătoare circulare.

Însă, scepticii spun că nu a existat niciodată o Societate Vril în Germania, această poveste fiind una inventată. Cu toate acestea, mai multe surse au confirmat independent că proiectele ozenistice din timpul celui de-al doilea război mondial nu sunt chiar o plăsmuire. În urmă cu câțiva ani, o revistă științifică germană a făcut rost de un raport secret, în care Hitler a dat dispoziţie la sfârșitul celui de-al doilea război mondial pentru a se construi mai multe farfurii zburătoare. Potrivit revistei, au fost create 15 prototipuri şi cel puţin unul a zburat cu succes. Revista mai cita martori oculari care au jurat că au văzut un OZN cu crucea de fier pe el (simbolul Armatei Germane), care zbura peste Tamisa (râul din centrul Londrei) în anul 1944. De asemenea, se pare că militarii americani au detectat OZN-urile germane pe radare, văzându-le ca un potențial pericol.

Maria Orsic a dispărut în 1945. Rudolf von Sebottendorf, fondatorul Societății Thule, s-a sinucis sărind în Bosfor. Majoritatea membrilor Thule și Vril proveneau din straturile superioare ale societății naziste. După război, se ştie că mai mulți oameni de știință naziști au fost angajați de NASA, aducând o mare contribuție în dezvoltarea programului spaţial american.


Lasă un comentariu