Americanii au falsificat sinuciderea unui general nazist de top la sfârşitul celui de-al doilea război mondial?


Istoria oficială ne spune că generalul SS Hans Kammler s-a sinucis în 1945, în zilele în care Hitler ar fi făcut-o. Cu toate acestea, un nou documentar TV susține că nazistul de top a supraviețuit războiului, a plecat în America și a primit o nouă identitate oferită de către autoritățile SUA.

Generalul nazist nu s-a ocupat doar de lagărele de exterminare, dar el a fost, de asemenea, extrem de implicat în programul armelor secrete ale naziștilor. Americanii, potrivit aceluiaşi documentar TV, erau hotărâți să-i cunoască secretele și să nu permită ca acestea să cadă în mâinile rușilor.

Atât SUA, cât și Uniunea Sovietică au încercat să recruteze oamenii de știință ai lui Hitler după război, pentru a-și ajuta propriile programe spațiale și militare. Dar, ceea ce a făcut Kammler a fost atât de îngrozitor, încât moartea lui a trebuit să fie falsificată, trebuind să ia o nouă identitate.

„Întreaga istorie a sinuciderii a fost pusă în scenă”, a spus istoricul berlinez Rainer Karlsch. „Există mai multe documente care demonstrează în mod clar că Kammler a fost capturat de americani”. Un alt expert, Matthias Uhl de la Institutul Istoric German din Moscova, a declarat: „Rapoartele din America sunt mai credibile decât cele despre presupusa sinucidere”.

Născut în 1901, până la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, Kammler a fost aproape la fel de puternic ca șeful SS, Heinrich Himmler, și ministrul Armelor, Albert Speer. El a avut acces la cea mai avansată tehnologie a naziştilor, ca de exemplu rachetele V1 și V2.

El a fost, de asemenea, implicat în construcția lagărelor morții, inclusiv în proiectarea crematoriilor de la Auschwitz.

Cărțile de istorie spun că, la o zi după predarea celui de-al treilea Reich, la 9 mai 1945, fie s-a împușcat, fie a luat otravă în fostul oraș german Stettin, acum Szcecin din Polonia. Corpul său nu a fost găsit niciodată.

„Toată povestea sinuciderii a fost pusă în scenă de doi dintre cei mai apropiați colaboratori ai săi”, a spus Karlsch pentru postul de televiziune german ZDF.

La sfârșitul războiului, America, în timp ce participa la pedepsirea multor naziști de top în procesele de la Nurnberg, lansa, în acelaşi timp, operațiunea secretă Paperclip, de racolare a oamenilor de știință naziști de top.

Încă nu se ştie sub ce nume a trăit Kammler sau când a murit acesta.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailymail.co.uk


Lasă un comentariu