Declaraţie-trăsnet a fostului preşedinte al corporaţiei militare Lockheed Martin: „Avem tehnologia pentru a-i duce pe extratereştri acasă, pe stelele lor!” Tehnologie care este ascunsă publicului larg…


În 1993, în timpul unei prelegeri susţinute la Alumini UCLA Center, Rich Ben, fostul preşedinte al lui Lockheed Martin, a ținut un discurs foarte interesant despre progresele tehnologice în ingineria spațială într-o perioadă de 40 de ani. El a încheiat discursul cu următorul citat: „Acum avem tehnologia pentru a-l duce pe extraterestru (ET) acasă”. Rich Ben se referea la extraterestrul din filmul „E.T.” al lui Steven Spielberg, dar această afirmaţie e cu adevărat şocantă, căci arată că o mare corporaţie americană militară chiar era în stare să producă nave spaţiale care să ajungă la alte stele fără probleme, tehnologie ascunsă publicului larg. Şi, culmea, în timp ce făcea această afirmaţie şocantă, ultimul „slide” al prezentării sale arăta un obiect zburător negru, sub formă de disc, aflat în spaţiul cosmic.

Lockheed Martin a proiectat și a construit o serie de aeronave incredibile, inclusiv SR-71 Blackbird, F-22 Raptor și F-117 Nighthawk, toate cu tehnologii de ultimă oră, pe care nimeni nu le aveau. Aeronavele lor au fost întotdeauna unice, rapide și letale. Unii cred că Lockheed Martin a intrat în posesia tehnologiei extraterestre avansate, reuşind astfel să creeze „opere de artă” tehnologice. Este posibil ca Lockheed să fie responsabil pentru farfuriile zburătoare ghidate inteligent pe care le tot vedem în lume? Este posibil ca Lockheed să fi combinat invențiile lui Tesla cu tehnologia extraterestră, care le-a permis să creeze vehicule aeriene fără precedent și chiar nave spațiale? Iar toate acestea vehicule au fost ținute departe de ochii indiscreti ai publicului.

Începând cu anul 2000, dacă nu mai devreme, oamenii au început să se gândească în mod diferit, interesul pentru viața extraterestră și tehnologie extraterestră crescând, iar guvernele lumii au început să declasifice, în ultimii ani, numeroase dosarele OZN. Într-un interviu cu britanicul Gary McKinnon, persoana care a „hăckuit” 97 de calculatoare NASA şi ale Armatei americane, acesta a spus că el a fost motivat de „Proiectul Disclosure”, deoarece există mărturii foarte credibile, care spun: „Da, există tehnologie OZN, există anti-gravitație, există energie liberă, este extraterestră în origine, au capturate nave spațiale, iar acestea au fost replicate”. Mai multe puteţi găsi în articolul pe care l-am scris în 2015: Un hacker britanic a pătruns în serverele NASA şi ale Armatei Americane şi a descoperit adevărul ascuns despre OZN-uri! Armata Americană are o flotă secretă de nave spaţiale militare! Cu cine se luptă ele!?

Când a spart serverele Armatei Americane, McKinnon a descoperit un jurnal în care erau trecuţi toţi ofițerii “non-tereştri”, dovada că armata SUA are un batalion secret în spațiu. Unele dintre navele americane poartă denumirea de USSS Lemay sau USSS Hillenkoetter, “USSS” provenind de la “United States Space Ship”, adică “Navă Spaţială a Statelor Unite”. McKinnon a declarat: “Am găsit o listă cu nume de ofițeri la rubrica “Ofițeri non-tereştri”. Aceasta nu înseamnă extratereştri, ci faptul că nu-şi au baza pe Pământ. Ei serveau o flotă care nu erau nave ale Marinei Americane, ci nave spaţiale, departe de planeta noastră.”

 


Lasă un comentariu