Alertă! Site-urile marilor publicaţii ale lumii au căzut! China îşi arată colţii în războiul hibrid secret?

  •  
  •  
  •  
  •  

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Vorbeam în articolul de ieri, 07-06-2021 (Schimbări spectaculoase pe scena lumii au loc zilele acestea! Ce jocuri secrete se fac în spatele pandemiei?) despre „războiul hibrid” ce are loc în lume în această perioadă, între diferite forţe puternice. Astfel se explică schimbarea de macaz în ceea ce priveşte originea „noului coronavirus”; dacă acum 1 an, cei care vorbeau de originea artificială a virusului erau consideraţi ca fiind „conspiraţionişti”, în momentul de faţă mass-media principală şi actorii politici din lume încep să admită că acest coronavirus ar proveni din Laboratorul de Virusologie din Wuhan (China).

Că este un „război hibrid necunoscut” n-ar trebui să mire pe nimeni; şi, iată încă o piesă din acest conflict: astăzi, 8 iunie 2021, în jurul prânzului câteva din publicaţiile principale ale lumii, ce aparţin de „Elita Globală” a lumii, pur şi simplu au căzut! Mai multe site-uri web din întreaga lume, inclusiv publicații media importante ca „New York Times”, „Le Monde”, „BBC”, „The Guardian”, „Financial Times”, precum și platforma Reddit, au fost inaccesibile marți, în jurul orei amiezei. Site-urile afișau mesaje precum „Eroare 503 Service indisponibil” sau „Eroare conexiune”.

Cauza? O „problemă tehnică”, se spune! Dar, să fim serioşi… nu cred că toate aceste site-uri mari erau găzduite în acelaşi loc. Aşadar, dacă e să mergem pe conspiraţie, m-aş putea întreba: cine s-ar afla în spatele acestui atac informatic? Cumva China, furioasă pentru că Elita Globală a lumii începe să arate cu degetul spre ea? Curios, până nu demult China părea să facă parte din această Elită Globală, dar ceva s-a fisurat între ei… Încă nu se ştie ce, dar poate vom afla în curând!


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page