Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Fosilele unui dragon imens de 10 km apar într-un deşert din Africa? Totul se vede pe Google Maps…


Un dragon gigantic fosilizat de aproape 10 km a fost descoperit în mijlocul unui deșert african pe Google Maps, susțin conspiraționiştii. Gigantica formațiune (de piatră sau resturi fosile) se aseamănă cu una dintre creaturile legendare ale omenirii, fiind observată în deșertul Mauritaniei, în vestul Africii.

Videoclipul despre locul fascinant, prin folosirea lui Google Maps, a fost postat recent de canalul de YouTube UFOmania. Iată ce se spune în descrierea videoclipului: „Pare a fi un dragon fosilizat în deșertul Mauritaniei. Putem vedea contururile fosilizate ale capului și chiar şi un ochi destul de clar. Dimensiunea acestor rămășițe fosilizate este de 9.569 metri. După cum știm că legendele dragonilor există în toate culturile din jurul lumii, ar putea fi această descoperire o dovadă că dragonii au existat cu adevărat?”

Creaturile asemănătoare cu dragonii au apărut cu mii de ani în urmă, în aproape toate culturile din întreaga lume. Un astfel de monstru a apărut în lucrările de artă mesopotamiene datând între anii 2334 î.Hr. și 2154 î.Hr.

Cuvântul „dragon” a intrat în limba română, fiind derivat din grecescul „drakon”, care înseamnă șarpe sau pește marin gigantic. Unii experți consideră că existenţa dragonilor în legende reprezintă o manifestare a fricii primordiale a oamenilor faţă de șerpi (explicaţie patetică şi ridicolă din punctul meu de vedere…)