A existat un mare luptător celt – Ram – care a întemeiat acum 10.000 de ani primul imperiu mondial, întins din Europa până în India?


La sfârşitul secolului al XIX-lea, un marchiz misterios, Saint-Yves d’Alveydre (1842-1909), s-a străduit să publice o serie de lucrări faimoase, intitulate „Misiuni”, care demonstrau că guvernul unic mondial – numit sinarhie – putea să fie aplicabil lumii noastre şi că existase deja din timpuri imemoriale.

Utopia lui Saint-Yves d’Alveydre era de a încredinţa guvernarea mondială unor fiinţe spirituale, pline de înţelepciune, unde economia constă în schimburi bazate pe marea lege a împărţirii egale şi a iubirii universale. Pentru Saint-Yves, această guvernare există într-un centru spiritual iniţiatic ascuns în inima Asiei, într-o cetate subterană cu numele de Agartha. În 1885, Saint-Yves d’Alveydre a primit vizita câtorva asiatici – Superiorii Necunoscuţi, bineînţeles -, care i-au dezvăluit existenţa Agarthei precum şi a organizării ei politice, iniţiatice şi spirituale. Ar fi vorba de un colegiu de înţelepţi format din 12 membri ajunşi la iniţierea supremă, deasupra lor fiind marele Suveran Pontif, reprezentând sufletul universal, şi Regele Lumii, marele arhitect al Cosmosului.

Saint-Yves credea că Marele Sfinx din Egipt a fost construit înainte de ivirea civilizației egiptene sub influența vizitatorilor din Atlantida. El explică și că, din cauză că atlanții aveau pielea roșie, Sfinxul a fost și el pictat inițial în roșu (așa cum confirmă autorii clasici și cum pare să fie adevărat judecind după descoperirea unor urme de culoare roșie).

Saint-Yves, în cu totul particulara reinterpretare a istoriei pe care o face, descrie un mare luptător celt, Ram, care a cucerit rasă neagră în anul 7700 î.Hr. După Saint-Yves, Ram, supereroul, a întemeiat primul imperiu sinarhist, întins din Europa până în India. Curios este că într-o discuție despre evenimente îndepărtate în timp, Edgar Cayce spunea: „S-a întâmplat cu câțiva ani înainte de intrarea lui Ram în India”. Personajul sinarhist și-a făcut astfel drum, ca personaj istoric, via Saint-Yves, în scrierile lui Edgar Cayce.


Lasă un comentariu