O poză şocantă a spiritului unui decedat! O femeie şi-a fotografiat cu telefonul soţul care i-a murit în urmă cu o lună…


Imagine: pagina de Facebook Proof of Life After Death

De pe pagina de Facebook „Proof of Life After Death” (adică „Dovezi ale vieţii de dincolo de moarte”), am întâlnit următoarea postare interesantă a unei femei, a cărei soţ a murit în urmă cu o lună. Să citim din postare:

„Accept că mâhnirea probabil mă face să devin nebună, dar poate şi altcineva să vadă o figură-umbră?

Soţul meu a murit în decembrie și doream să iau contact cu el. M-am întins pe pat, arătându-i noul meu telefon și i-am spus că sunt pe cale să fac o poză și, dacă poate, să stea în fața telefonului meu. Am folosit setarea „Night”, din moment ce lumina era stinsă.

În dimineața următoare, am încărcat fotografia făcută pe calculator și am luminat-o cu ajutorul Photoshop-ului. Jur că pot vedea o figură-umbră care seamănă cu conturul soţului meu. Eram singură în casă, în afară de cei doi câini ai mei și mă aflam întinsă în pat. Figura-umbră pare să stea în picioare și mi se pare a fi un „bărbat”.

M-am uitat pe comentariile din această postare; într-una din ele putem citi următoarele: „El era. Ia ceva timp celor dragi nouă, trecuţi dincolo, să înveţe cum funcţionează energia. Aşa că ai răbdare”.

Imagine: pagina de Facebook Proof of Life After Death