Încă o dovadă că trăim într-un program de calculator? „Coincidenţa” naşterii şi morţii regelui Umberto I al Italiei şi a dublurii sale…


Uneori coincidenţele din această lume sunt atât de evidente, încât îţi vine să te întrebi dacă nu cumva programul de calculator (Matrix-ul) în care noi trăim mai dă greş din când în când.

Următoarea coincidență e de-a dreptul incredibilă. Pe 28 iulie 1900, regele Umberto I al Italiei (1844-1900) a decis să meargă la cină în acea seară și a mers la un mic restaurant din Monza. În timpul petrecut aici, proprietarul a luat comanda regelui și, în mod ironic, şi el se numea Umberto. Pe măsură ce comanda era luată, regele și proprietarul localului își dăduseră seama, încet-încet, că cei doi erau doppelganger (adică dubluri virtuale). Pe măsură ce se făcea noaptea, ambii bărbați au stat la vorbă şi au descoperit că ei că au mai multe asemănări decât diferențe.

Pentru început, ambii bărbați s-au născut în aceeași zi, care a fost 14 martie 1844 și s-a întâmplat să aibă nunți în același oraș – Torino. Această poveste plină de coincidențe a mers mai departe, după ce s-a descoperit că ambii s-au căsătorit cu o femeie numită Margherita și că restaurantul din Monza a fost deschis în aceeași zi în care a devenit rege al Italiei Umberto. Totodată, ambii au constatat că aveau câte un fiu pe nume Vittorio.

Cei doi s-au despărţit seara, iar noaptea regele s-a gândit la dublura sa. A doua zi, el a aflat şocat că patronul restaurantului a murit într-un accident de vânătoare. Regele a vrut să-şi ia la revedere de la „dublura” sa, dar, din păcate pentru el, în timp ce se afla în mijlocul unei mulţimi, a fost împuşcat şi asasinat mortal.

Se pare că cei doi, dacă s-au născut în aceeaşi zi şi erau atât de asemănători, trebuiau să şi moară în aceeaşi zi…

Foto: prelucrare proprie
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock