Sub o piramidă din Mexic au fost descoperite mai multe artefacte mayaşe fascinante, în care se pot observa extratereştri şi farfurii zburătoare!


artefact mayasÎn Teotihuacan (Mexic) se găseşte o aşezare extraordinară din punct de vedere arheologic, care i-a uimit pe cercetători. Aici au fost descoperite acum peste 100 de ani, 3 piramide faimoase, care se aseamănă foarte mult (din punct de vedere structural) cu piramidele egiptene de pe platoul Gizeh.

Întocmai ca la Gizeh, la Teotihuacan au fost construite trei piramide principale: Piramida/Templu a lui Quetzalcoatl, Piramida Soarelui şi Piramida Lunii. Întocmai ca la Gizeh, planul sitului nu e simetric, aşa cum ar fi fost de aşteptat, ci implică două construcţii în aliniere directă una faţă de cealaltă, în timp ce a treia pare să fi fost deviată în mod deliberat într-o parte. În fine, la Gizeh, vârful Marii Piramide şi cel al Piramidei lui Kefren sunt la acelaşi nivel, chiar dacă prima este o construcţie mai înaltă decât a doua. În mod asemănător, la Teotihuacan vârfurile Piramidelor Soarelui şi Lunii sunt la acelaşi nivel, deşi cea dintâi e mai înaltă. În ambele cazuri, motivul este acelaşi: Marea Piramidă a fost clădită pe un teren mai jos decât Piramida lui Kefren, iar Piramida Soarelui se află pe un teren mai jos decât Piramida Lunii.

În 2015, sub una din piramidele de la Teotihuacan s-au descoperit mai multe discuri mayaşe fascinante, care acum se află depozitate la Institutul Naţional de Antropologie şi Istorie din Mexic. Dacă vă veţi uita la fiecare în parte, veţi descoperi că în ele se găsesc desene ale unor extratereştri, OZN-uri şi alte tehnologii pe care mayaşii nu aveau cum să le cunoască decât dacă le-au fost oferite de către altcineva. Dar, de către cine?

Fotografiilor de mai jos li s-a mărit contrastul şi culoarea, pentru a scoate în evidenţă ceea ce trebuie subliniat:

* În stânga, observăm o creatură cu ochi oblici şi alungiţi, aşa cum au fost descrişi unii extratereştri de-a lungul istoriei paranormalului. În dreapta, o formă ce se aseamănă cu cea a unei farfurii zburătoare.

ochi de extraterestri OZN

* Iar dacă mărim poza de mai sus, în partea dreapta jos şi creştem culoarea şi contrastul, observăm o fiinţă ciudată, cu două braţe şi coadă, cu cap ţuguiat şi un ochi mare oblic, care ţine un fel de minge.

creatura mayasi

* O fiinţă ce poartă un fel de costum spaţial, iar mai sus se observă un disc zburător din care coboară o lumină.

fiinta costum spatial

* Mai multe capete de extratereştri cu ochi alungiţi.

capete extraterestri

* Artefactul acesta se aseamănă cu unul anterior: observăm tot o fiinţă ce poartă un fel de costum spaţial, iar mai sus un disc zburător din care coboară o lumină.

extraterestru costum spatial OZN

* O altă fiinţă îmbrăcată într-un costum spaţial, ce pare că iese deasupra unui OZN.

extraterestru OZN 3

Ce vă spun toate aceste lucruri?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO