Un sit arheologic secret al reginei Nefertiti arată că marii faraoni ai Egiptului ar fi putut fi fiinţe supranaturale provenind din vechea Atlantidă?


Cine ştie bine limba engleză, îl invit să urmărească timp de 1 oră un documentar YouTube plin de revelații istorice, al jurnalistului Daniel Liszt, de pe site-ul darkjournalists.com, împreună cu expertul cu piramide, Dr. Carmen Boulter.

Totul a început în Turcia, acolo unde s-a descoperit un sit secret, care conţine o cameră egipteană veche, ce se aseamănă cu mormântul faraonului Tutankhamon, și care era plină de comori egiptene și statui ale faraonului Akhenaten, împreună cu antichități exotice din perioada Amarna. Această descoperire, dacă ar fi validată, ar schimba pentru totdeauna istoria noastră.

Faptul că artefactele s-au descoperit în Turcia sugerează faptul că regina Nefertiti, soţia faraonului Akhenaten, a fugit cu mai mulţi adepți în Turcia, pentru a scăpa de influenţa malefică a preoţimii din Egipt. Interesant e faptul că testarea timpurie a artefactelor relevă faptul că acestea datează în jurul anului 10.000 î.Hr., care aruncă o lumină complet nouă cu privire la descendența regală a familiei conducătoare de la Amarna (Akhenaten, Amenhotep, Nefertiti, Hatshepsut, Tutankhamon). Asta în ciuda faptului că istoricii vorbesc de faptul că această familie ar fi domnit în Egipt în jurul anilor 1300-1400 î.Hr. Jurnalistul Daniel Liszt nu exclude ca întreaga dinastie egipteană faraonică să-şi fi avut ascendenţa în legendarii regi ai Atlantidei, despre care se spune că ar fi avut înțelegeri spirituale avansate și abilități psihice extraordinare.

Numele lui Akhenaten nu a mai apărut niciodată pe vreun izvor arheologic, fiind necunoscut până în secolul al XIX-lea, când identitatea sa a fost redescoperită de către arheologi. Numele său a fost șters de pe toate inscripțiile vremii la porunca faraonului-general, Horemheb care dorea ștergerea oricărei urme istorice ale sale. La fel s-a întâmplat şi cu regina Nefertiti. De ce? De ce s-a încercat debarasarea de Akhenaten și Nefertiti din istorie? Nu cumva Nefertiti a încercat să ascundă cunoașterea străveche a trecutului atlantean al Egiptului într-un mormânt sacru secret din Turcia?

Dr. Boulter lansează o ipoteză şocantă, ce ar trebui luată în considerare de către istorici, şi anume faptul că regele Akhenaten și regina Nefertiti erau ființe supranaturale atlantiene, care doreau să ofere omenirii o nouă filozofie mistică a păcii și a spiritualităţii. A nu se uita că  Akhenaten a înlocuit religia politeistă a Egiptului cu un sistem monoteist, ridicându-l pe zeul discului solar Aton la rangul de zeu unic al Egiptului. Aton era pentru Akhenaten drept unic Dumnezeu, fiindu-i dedicat chiar şi un imn: „O Zeu al Soarelui, în afară de Tine nu este nici unul”.

Urmăriţi acest documentar AICI.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO