Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Conform legendelor, acum 2.500 de ani Sri Lanka era locuită de reptilieni şi de demoni! Fiinţe extraterestre sau din altă dimensiune?

338

blankInsula Sri Lanka (Ceylon) se află în sudul Indiei. Insula a fost cunoscută din cele mai vechi timpuri. În antichitate grecii o numeau Taprobane, arabii – Serendib, iar indienii, datorită numărului mare de pietre preţioase, i-au spus Ratna-dvipa („Insula comorilor”). Localnicii îşi numeau uneori insula Sinhala-dvipa („Insula singalilor”), după numele populaţiei predominante în zonă. Denumirea insulei „Lanka”, amintită încă în cea mai veche epopee indiană Ramayana (secolele IV-III î.Hr.), conform datelor ştiinţei contemporane, este un toponim intraductibil. Populaţia locală traduce însă acest toponim prin „pământ binecuvântat, minunat”.

Conform unei legende menţionate în cea mai veche cronică a singalilor, Mahavamsa (secolul al V-lea), în secolul al VI-lea î.Hr. pe insulă a ajuns prinţul indian Vijai. Bunica acestuia, Suppadevi, auzise într-o prezicere că soţul ei va deveni un leu (sinkha). Tatăl lui Suppadevi, conducătorul Indiei de Nord, nu a putut să-şi apere fiica, care a ajuns în ghearele leului, devenindu-i soţie. Urmaşii lor au avut un fiu, Vijai. Fire aventuroasă, Vijai a plecat în călătorii sau, mai probabil, a fost izgonit de acasă drept pedeapsă pentru „ieşirile” sale. După un lung periplu pe mare, corabia sa a ancorat la ţărmul Lankăi.

Legendele spun că în acea vreme partea de nord-vest a insulei era populată de triburile nagilor (oameni-şerpi sau reptilieni), iar podişul central şi estul insulei erau populate de triburile yackhilor (demoni). Cu toate că prinţul Vijai a nimicit cu sabia tribul yackhilor şi a devenit conducător al ţării, urmaşii lui continuă să creadă că yackhii locuiesc până în prezent pe insulă, iar numărul lor mare este în continuă creştere. Aceştia sunt imenşi, au feţe înfricoşătoare, colţi mari şi groaznici (imagini de yackhi sunt materializate pe măştile tradiţionale din lemn din Sri Lanka). De aceea, există o practică ritualică direcţionată spre neutralizarea celor mai puternici dintre aceştia, de regulă individualizaţi prin nume având o „istorie” şi o anumită influenţă asupra unor aspecte ale activităţii din timpul vieţii.

Orgoni Crystal