Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Marea Piramidă a lui Keops mai are două camere secrete?

305

blankUn arhitect francez care explorează marea piramidă de la Giza de mai mult timp crede că acest edificiu ar putea conţine încă două camere secrete. Jean-Pierre Houdin – arhitectul cu pricina -a spus că simularea 3D şi datele provenite de la un egiptolog american, Bob Brier, ar arăta clar faptul că încă două camere secrete se află în inima structurii, anunţă site-ul physorg.com. Aceste camere ar fi mobilate, pentru a fi folosite în viaţa de după moarte a faraonului Keops.

“Sunt convins că există antecamere în această piramidă. Nu vreau decât să le găsesc”, a declarat arhitectul francez într-o conferinţă de presă. În anul 2007, acelaşi arhitect a propus o teorie conform căreia Marea Piramidă de la Giza a fost construită dinăuntru în afară, folosindu-se o scară internă spiralată, şi nu o scară externă cum a fost sugerat mult timp. Houdin a mai propus o expediţie mixtă de experţi egiptologi şi ingineri francezi care să folosească radarul, razele infraroşii şi alte metode non-invazive pentru a verifica aceste ipoteze. Dar ideea a fost respinsă de Ministerul egiptean al antichităţilor. Oricum, anul acesta, în 2011, o echipă canadiană de la Universitatea Laval din Quebec va căuta să obţină aprobările pentru a obţine imagini termale din exteriorul piramidei, cu scopul de a verifica teoria propusă de Houdin.

Houdin a mai spus că bănuială existenţei unor asemenea antecamere în Marea Piramidă din Giza vine de la faptul că asemenea încăperi se pot găsi în piramida lui Snefru, tatăl lui Keops. E posibil ca un proiect asemănător să fi existat şi în piramida lui Keops.

Orgoni Crystal