Extratereştrii sunt interesaţi de sângele uman? Un centru mobil de recoltat sânge al Crucii Roşii era cât pe ce să fie răpit de un OZN…

  •  
  •  
  •  
  •  

În acest articol am să vă spun o incredibilă poveste despre un centru mobil de recoltat sânge al Crucii Roşii care era cât pe ce să fie absorbit de către o navă neidentificată ce l-a urmărit îndeaproape, foarte jos, pe linia unei porţiuni izolate a Şoselei nr. 2, de-a lungul râului Ohio, West Virginia (SUA).

Martorul (un bărbat) era însoţit de o tânără asistentă, toată ziua colectând sânge uman şi acum se îndreptau înapoi către Huntington, West Virginia, cu o maşină plină cu sânge proaspăt. Pe drum era întunecat şi frig şi era foarte puţin trafic. Cum mergeau ei de-a lungul unei porţiuni deosebit de pustii, pe un deal din apropiere, în pădure, a fost o fulgerare, apoi o lumină mare, strălucitoare a apărut. Aceasta s-a înălţat lent şi a zburat exact pe deasupra vehiculului lor. Cuplul aproape s-a panicat, iar asistenta a exclamat: „Dumnezeule! Ce este asta?”

Şoferul a apăsat pedala de acceleraţie la maximum şi a intrat în întuneric, fără ezitare. Obiectul s-a năpustit fără efort asupra furgonetei lor şi a rămas deasupra ei. Femeia a deschis geamul şi a privit în sus. S-a îngrozit când a văzut un fel de braţ extins coborât din obiectul luminos ce zbura la doar câţiva metri deasupra vehiculului Crucii Roşii. Câteva momente mai târziu, cei doi au privit terifiaţi cum un alt braţ a ajuns jos. Arăta ca şi cum obiectul zburător încerca să înconjoare maşina cu un dispozitiv de tip cleşte. Deşi şoferul a băgat serios piciorul în acceleraţie, obiectul ţinea uşor pasul cu ei.

Centrul mobil de recoltat de sânge şi pasagerii săi au fost salvaţi de la o posibilă răpire extraterestră de apropierea bruscă a unui alt vehicul cu luminile aprinse. În timp ce cealaltă maşină se apropia, obiectul şi-a retras braţele şi şi-a luat zborul în grabă. Ambii tineri, în stare de şoc, s-au grăbit la cea mai apropiată secţie de poliţie. Incidentul a fost menţionat pe scurt la un buletin de ştiri radio în acea noapte, dar nu a fost preluat de ziare.

Oare OZN-ul şi ocupanţii acestuia au avut o mare poftă de sânge?


  •  
  •  
  •  
  •  
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner