Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Clădiri şi munţi fantastici într-o hologramă din China. Un experiment al proiectului Blue Beam?

147

blankÎn oraşul chinez Hangzhou, locuitorii săi au rămas uimiţi atunci când au observat de pe podul oraşului o imagine asemănătoare unui basm. Dincolo de podul râului care traversează oraşul, ei au văzut munţi, clădiri înalte şi copaci, răsăriţi parcă de nicăieri! De fapt munţii, clădirile şi copacii nu existau, ei fiind doar o proiecţie holografică artificială. Acest lucru se poate observa şi din filmuleţul de mai jos, tradus şi adaptat de către mine. Totuşi, nu pot să nu mă întreb: cu ce scop a fost făcută această hologramă? Este implicat şi proiectul Blue Beam?

Pentru cei care nu cunosc proiectul Blue Beam, am să încerc să-l sintetizez în câteva fraze. El a fost proiectat şi creat de către NASA, precum şi de către organizaţii oculte care conduc această lume, cu scopul explicit de a implementa religia “New Age” a Antihristului. Această religie New Age este fundaţia de bază a Noii Ordini Mondiale şi a noului guvern unic pe care forţele oculte îl preconizează a exista în lume în perioada nu prea îndepărtată. Pentru implementarea proiectului Blue Beam se vor parcurge mai multe etape, printre care amintim:

(1) Demolarea tuturor cunoştinţelor arheologice de până în prezent. Pentru aceasta vor fi create cutremure artificiale în locaţii precise de pe planetă, cu ajutorul tehnologiei HAARP, unde s-ar găsi dovezi şi noi descoperiri care ar explica în final tuturor oamenilor erorile fundamentale ale tuturor doctrinelor religioase. Pentru aceasta, vor fi falsificate informaţii prin care naţiunile planetei vor crede că doctrinele lor religioase au fost înţelese greşit timp de secole întregi.

(2) Proiectarea unui spectacol spaţial gigantic în 3 dimensiuni, cu holograme optice şi sunete, cu proiecţii de laser sau imagini holografice multiple ale diferitelor părţi ale lumii. Scopul final este acela de a falsifica diverse apariţii religioase (de exemplu Fecioara Maria, Krishna, Buddha etc.) cu scopul de a induce în eroare populaţia lumii, a crea un sentiment de dezamăgire, scopul final fiind acela ca vechile religii ale lumii să fie considerate a fi perimate şi de vină pentru toate războaiele lumii, fiind necesară astfel o nouă religie, ce va fi reprezentată de New Age.

Aşadar, holograma din China face parte dintr-un experiment Blue Beam pentru a vedea reacţiile oamenilor?

 

Orgoni Crystal