Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

6 cosmonauţi sovietici au făcut cunoştinţă cu 7 îngeri adevăraţi!

2771

blankOZN-uri, îngeri şi alte fenomene supranaturale, pe care oamenii le pot întâlni în vieţile lor, este rezultatul doar a unor halucinaţii, afirmă oamenii de ştiinţă. Dar ce se întâmplă atunci când povestiri despre asemenea întâlniri sunt relatate chiar de către oameni cu pregătire în domeniu, cum sunt piloţii, astronauţii şi cosmonauţii? O astfel de relatare o putem găsi pe site-ul rusesc Yoki.ru.

În anul 1985, se aflau şase membri la bordul staţiei spaţiale sovietice Salyiut-7. Cei şase cosmonauţi erau: Leonid Kizim, Oleg Atkov, Vladimir Solovyov, Svetlana Savitskaya, Igor Volk şi Vladimir Jannibekov. În acea zi, cosmonauţii îşi făceau munca de rutină legată de experimentele de laborator. Deodată, un nor ciudat de gaz portocaliu a învăluit staţia. O lumină i-a orbit instantaneu pentru o clipă pe toţi cosmonauţii. De îndată ce au putut vedea din nou, cosmonauţii au observat şapte siluete în afara staţiei. Siluetele păreau a fi oameni, dar erau de statură înaltă. Ei mai aveau şi aripi mari prinse de spatele lor, precum şi halouri luminoase deasupra capetelor lor. Creaturile păreau a fi îngeri!

Echipajul a raportat prezenţa acestor fiinţe către Pământ. Documentul a fost clasificat imediat ca fiind “top secret”. Toţi membrii echipajului, la întoarcerea acasă, au fost examinaţi din punct de vedere psihologic şi medical, dar nu s-a descoperit vreo anormalitate.

Se pare că vizitatorii celeşti au stat 10 minute în compania astronauţilor şi apoi au dispărut la fel de brusc cum au apărut. Totuşi, 12 zile mai târziu, cosmonauţii Svetlana Savitskaya, Igor Volk şi Vladimir Jannibekov, care s-au transferat pe altă staţie spaţială au văzut şi ei aceşti îngeri. “Erau strălucitori” au declarat ei. “A fost cu adevărat ceva copleşitor. Era o lumină portocalie puternică şi, prin ea, puteam să vedem 7 îngeri. Ei ne zâmbeau, de parcă ar fi avut de împărtăşit un mare secret, dar, în câteva minute, ei au dispărut şi nu i-am mai văzut niciodată.”

Psihologii NASA au declarat însă că aceste fenomene sunt de natură psihică, fiind rezultatul unor factori exteriori ca fluctuaţii de temperatură sau lipsa oxigenului. Dar, eu nu dau doi bani pe explicaţiile psihologilor NASA…

Orgoni Crystal