Einstein şi un bârlădean necunoscut: două fotografii care confirmă legenda existenţei dublurilor în lume


Mitul legat de doppelganger susține că într-un anumit loc din lume locuiește o dublură a fiecărui om, dar cu caracter opus. Mitul doppelganger, al «dublurii care umblă», s-a născut în Germania, dar influența sa a ajuns în toate culturile. Doppelganger este dublura omului, absolut asemănătoare în aparență, dar cu suflet complet diferit. Întâlnirea cu celalalt eu, potrivit legendei, poate fi o prevestire a morții.

De ce am făcut această introducere până acum? Ei bine, uitându-mă zilele trecute pe pagina de Facebook „Photo Historia”, am dat de o fotografie interesantă al unui bărbat tânăr, în jurul anului 1900. Autorul postării spune următoarele despre această fotografie: „Nu e Einstein tânăr, ci un bârlădean de pe la 1900”.

Sigur nu e celebrul Einstein!? Căci, al naibii, cele două persoane seamănă între ele, adică Einstein şi bărlădeanul nostru. Şi, culmea e că pe la 1900, şi Einstein şi bârlădeanul nostru din foto par a avea aceeaşi vârstă – în jur de 20 de ani. Priviţi pozele de mai jos şi spuneţi-vă părerea:

Chiar există dubluri în lume?

 


Lasă un comentariu