Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O fotografie misterioasă arată clar prezenţa unei fantome într-un elicopter! Tot halucinaţie vizuală e?


Fantomele (sau spiritele morţilor) reprezintă poate unele dintre cele mai mari enigme din lumea noastră. Ştiinţa modernă nu crede în aşa ceva… de fapt s-au făcut studii pe această temă care au arătat lucruri uluitoare.

De exemplu, fantomele din casele bântuite… Unii oameni de ştiinţă spun că există „case bântuite” care sunt construite în zone cu anomalii magnetice, în apropierea cărora se găsesc surse, naturale sau artificiale, de cămpuri electrice şi de sunete de joasă frecvenţă, situate la limita inferioară a sensibilităţii urechii omeneşti.

S-au efectuat o serie de experienţe de laborator, care sugerează că infrasunetele şi anumite tipuri de câmpuri electromagnetice pot induce o senzaţie de disconfort, ba chiar şi halucinaţii. Pentru o persoană care crede în stafii, toate acestea pot genera convingerea că asistă la apariţia unor fantome, mai ales dacă se află într-o casă care poate inspira prezenţa acestora, măcar prin aspect, dacă nu şi prin istoricul său.

Însă, cum rămâne cu faptul că fantomele pot fi văzute chiar şi în fotografii? Tot efectul halucinaţiei este? Ca de exemplu, fantoma din fotografia ataşată acestui articol…

Această poză a fost făcută la Baza aeriană din Yeovilton, Somerset (Anglia). La început, femeia a crezut că ar fi „cool” să-și facă o fotografie cu ea stând pe scaunul unui elicopter. Nimeni nu stătea alături de ea când s-a făcut fotografia, dar, după cum se vede clar, o figură misterioasă se află așezată alături de ea.

Interesant e faptul că femeia a remarcat că a simțit o răceală incredibilă cât timp a stat pe scaun, în ciuda faptului că afară era foarte cald în acea zi. Nu se știe dacă un pilot a murit în acel elicopter, iar fantoma lui a apărut în momentul fotografiei…


Lasă un comentariu