În curând va fi publicat un videoclip incredibil: o creatură extraterestră speriată, cu cap mare şi ochi roşii, ce a fost capturată în Brazilia


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Se zvonește că imaginile surprinse în timpul unui incident OZN în Brazilia în 1996 vor fi lansate în viitorul apropiat. Cunoscut ca „Incidentul Varginha” (sau „Roswell-ul Braziliei”), evenimentul a avut loc în ianuarie 1996, când un număr de oameni au raportat că au văzut un obiect ciudat în formă de trabuc căzând din cer.

„Părea un dispozitiv zburător care se lupta pentru a-și păstra altitudinea”, a declarat martorul Carlos de Souza, în timpul unui interviu înregistrat la scurt timp după aceea. „Apoi am observat cum ieșea fum alb. Nu era fum negru, ca la un incendiu. Iniţial, am crezut că era o aeronavă care avea probleme – un avion – așa că am decis să-l urmăresc”.

Când a ajuns la locul accidentului, martorul a observat o cantitate mare de resturi și un miros puternic de ouă putrezite. Pe măsură ce explora mai departe, și-a dat seama că acesta nu era un avion: „Rămășițele păreau să fie din aluminiu. Am luat o bucată mică, era foarte ușoară. Am mototolit-o, dar când am eliberat-o, a revenit la forma inițială”.

În scurt timp, au sosit mai multe camioane militare și întreaga zonă a fost izolată. Ceea ce a urmat a fost ceea ce poate fi descris doar ca o mușamalizare în stil Roswell, cu soldați înarmați percheziționând zona, patrulând pe străzi și amenințând martorii. De parcă nu ar fi fost suficient, au început să apară rapoarte despre o creatură ciudată care a fost văzută în oraș – o ființă de aproximativ 1,2 metri înălțime, cu cap mare și ochi roșii.

„M-am uitat în ochii lui și am văzut că era speriat”, și-a amintit alt martor. „Așa cum mi-a fost frică și mie, creatura era și ea speriată. Am văzut că i-a fost frică de noi, așa că a fost un schimb de frici, ale lui și ale noastre. Ceea ce am văzut nu era uman”.

Se pare că aceeași creatură a fost văzută din nou aproximativ 3 ore mai târziu de doi ofițeri de poliție militară. Unul dintre ei a reușit s-o captureze și cei doi au dus-o la un spital local. S-a susținut că în acel moment a fost înregistrat un videoclip de 35 de secunde al creaturii.

Realizatorul James Fox, care a creat un documentar despre incident numit „Moment of Contact”, spunând că filmările chiar există și ar putea chiar să fie lansate în viitorul apropiat. „Am vorbit personal cu trei martori din Brazilia care susțin că au văzut dovezi fotografice – atât video, cât și fotografii”, a spus el în timpul unui interviu. „Vor fi detalii în curând… foarte curând”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): news.com.au

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO