Să fie aceasta prima fotografie reală cu un extraterestru? Imaginea provine dintr-un parc din Argentina…


Ştirea e din anul 2017 şi a fost publicată pe site-ul argentinian diarioprimeralinea.com.ar pe data de 13 septembrie 2017. El vorbeşte despre un „eveniment extraterestru” petrecut într-o noapte de septembrie în Parcul Mitre din oraşul argentinian Corrientes, eveniment în urma căruia ar fi fost fotografiat destul de clar un presupus… extraterestru!

În parc, în apropierea bărcilor abandonate, poliţiştii au fost chemaţi de un grup de tineri, care au vorbit despre prezenţa unei „persoane ciudate”, care părea că avea un comportament suspect în zonă. Când ofițerii de poliţie au ajuns acolo, ei au putut vedea o ființă ciudată, care a reușit să fie capturată pe camera foto a de telefonului mobil, reuşind ulterior să se arunce în apă, unde a dispărut, înainte de a fi oprit şi interogat.

Fotografia care a fost publicată pe o pagină de Facebook surprinde ceea ce pare a fi un extraterestru în carne şi oase! Bineînţeles, nu se cunoaşte dacă este adevărată sau falsă, dar ceea ce se observă este că ființa a fost surprinsă perfect în mijlocul nopții întunecate. Ce părere aveţi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO