Fotografii cu posibile fiinţe extraterestre care arată exact ca oamenii şi care trăiesc printre noi


Un biolog crede că entitățile extraterestre sunt reale, trăiesc pe Pământ și arată aproape identic cu oamenii. Simon Conway Morris se numără printre câțiva oameni de știință, cercetători și experți care cred că extratereștrii au trăit și trăiesc printre oameni, nedetectați în bazele subterane din Pământ.

Despre ei, am mai vorbit în mai multe postări din cadrul acestui site. Una dintre fotografiile cu extratereștri, care arată extrem de bine ca și oamenii de pe Pământ, a fost dezvăluită de către celebrul cercetător în paranormal Phil Schneider. Acesta a lucrat ca expert în explozivi, ajutând la construirea unei baze secrete subterane pentru guvernul SUA în Dulce, New Mexico, în 1979. În 1995, el a spus povestea uimitoare a întâlnirii sale cu ființele extraterestre din aceste baze subterane. Schneider a declarat că el a fost unul dintre cei 3 supraviețuitori dintr-o bătălie celebră cu extratereştrii, care ar fi avut loc în august 1979, și că el a fost singura persoană autorizată, de la un înalt nivel de securitate, care a vorbit în detalii despre cunoştinţele guvernului privind ființele extraterestre.

Priviţi imaginea de mai jos… vedeţi personajul al cărui cap este înconjurat cu roşu. Acesta ar fi unul din extratereştrii deghizaţi, conform lui Schneider:

Despre un alt extraterestru ce arată ca un om, am vorbit într-un articol din septembrie 2017 – În această fotografie, din Italia anului 1976, apare un extraterestru de 3 metri înălţime, ce seamănă perfect cu un om? “Extraterestrul” din fotografia care a fost realizată în Italia în anul 1976 ar avea circa 3 metri înălţime! Un adevărat gigant!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO