Un poliţist american a urmărit o creatură-robot incredibilă: era vreun extraterestru sau un om venit din viitor?


Dacă întrebăm pe cineva cum ar arăta un extraterestru, răspunsul ar fi clar – clasicul „extraterestru gri”: capul mare şi disproporţionat faţă de restul corpului, ochii negri în formă de migdale, braţe lungi şi subţiri. Aceasta este de departe cea mai comună concepție despre o ființă extraterestră. Cu toate acestea, există mai multe rapoarte despre întâlnirile extraterestre care descriu ceva complet diferit.

Iată un caz ciudat, din 1973, care a avut loc în statul american Alabama, lângă micul oraș Falkville. Pe 17 octombrie 1973, o femeie panicată a chemat poliția, raportând faptul că a văzut un OZN pe un câmp din afara orașului. Un ofițer de poliție, pe nume Jeff Greenhaw, a plecat să cerceteze reclamaţia. Ajuns la fața locului în jurul orei 22, ofiţerul n-a văzut nicio navă spațială și nici un semn al acestuia, dar femeia susţinea că a văzut nu doar un OZN, ci şi un extraterestru care ar fi coborât din acea navă spaţială.

Greenhaw s-a gândit că ar putea fi un suspect, aşa că a început să cerceteze zona. Când a scrutat întunericul cu lanterna, poliţistul a observat pe cineva care stătea la marginea drumului, însă acesta nu era un om normal. Creatura părea a fi complet acoperită cu niște substanțe strălucitoare, care arătau ca o folie de staniu, având şi o antenă pe cap. Greenhaw reuşi să-i facă şi o fotografie, spunând despre ea următoarele: „Părea că avea capul și gâtul confecționate împreună; trupul îi era cu adevărat strălucitor. Nu cred că era vreo folie de aluminiu”.

Această creatură părea să se miște într-un mod mecanic, dând impresia că era un robot. Când Greenhaw și-a îndreptat farurile vehiculului spre „robot”, acest lucru a speriat entitatea, care s-a panicat și a fugit cu mare viteză. Poliţistul și-a pornit mașina și a urmărit robotul pe câmp; ofițerul a mers cât de repede i-a permis terenul, dar creatura pe care o văzuse și pe care o urmărea era uimitor de rapidă, cum nu putea fi vreun om.

A fost oare un fel de robot extraterestru? Sau vreun om venit din viitor?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO