Chinezii au fotografiat pe Lună o navă spaţială misterioasă


Chang’e este zeiţa chineză a Lunii. În zilele noastre, ea reprezintă numele Programului Chinez de Explorare a Lunii. În 2007, China a lansat prima sa sondă lunară, o navă spațială robotică numită Chang’e 1, în onoarea zeiței. O a doua sondă spaţială fără pilot, numită Chang’e 2, a fost lansată în 2010. O a treia sondă spațială Chang’e, denumită Chang’e 3, a ajuns pe Lună pe 14 decembrie 2013, făcând din China a treia ţară din lume care a ajuns pe Lună, după fosta Uniune Sovietică și Statele Unite.

În 2019, China a lansat a patra sondă spaţială, Chang’e 4, care avea ca şi misiune să exploreze partea întunecată a Lunii, aşa cum scriam în acest articol din ianuarie 2016 – În premieră mondială, chinezii vor trimite un robot spaţial în partea întunecată a Lunii! Vor descoperi acolo baze extraterestre? Mă întrebam atunci ce-ar putea descoperi chinezii acolo (poate chiar baze extraterestre), din moment ce partea întunecată a Lunii nu este direct vizibilă de pe Pământ, și, deşi ea a fost fotografiată, primele imagini apărând în 1959, ea nu a fost niciodată explorată.

Ei bine, într-un videoclip YouTube publicat de utilizatorul Streetcap1, se poate observa în fundal, într-una din fotografiile luate de către Chang’e 3, ceea ce pare a fi o navă spaţială, cu unghiuri drepte şi străluciri metalice. Asta arată faptul că chinezii trebuie să ştie ceva despre existenţa extratereştrilor pe Lună.

Într-un articol din 4 octombrie 2016 – O poză NASA din 1967 dezvăluie o navă spaţială extraterestră imensă şi o şosea incredibilă pe Lună! – prezentam o imagine incredibil de neobișnuită capturată de sonda spaţială americană “Lunar Orbiter”, care a făcut mai multe fotografii ale Lunii în 1967, în pregătirea misiunii Apollo de pe Lună din 1968. Imaginea înfățișează un obiect foarte ciudat, care pare a fi aproximativ 15 km lungime, fiind situat în interiorul craterului Manlius. Obiectul, care poate fi văzut destul de clar datorită iluminării Soarelui, i-a uimit pe observatori, deoarece el pare să fie un obiect artificial. Acest lucru i-a condus pe unii teoreticieni ai conspiraţiei să creadă că obiectul poate fi o navă spaţială extraterestră.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock