Chinezii au fotografiat pe Lună o navă spaţială misterioasă


Chang’e este zeiţa chineză a Lunii. În zilele noastre, ea reprezintă numele Programului Chinez de Explorare a Lunii. În 2007, China a lansat prima sa sondă lunară, o navă spațială robotică numită Chang’e 1, în onoarea zeiței. O a doua sondă spaţială fără pilot, numită Chang’e 2, a fost lansată în 2010. O a treia sondă spațială Chang’e, denumită Chang’e 3, a ajuns pe Lună pe 14 decembrie 2013, făcând din China a treia ţară din lume care a ajuns pe Lună, după fosta Uniune Sovietică și Statele Unite.

În 2019, China a lansat a patra sondă spaţială, Chang’e 4, care avea ca şi misiune să exploreze partea întunecată a Lunii, aşa cum scriam în acest articol din ianuarie 2016 – În premieră mondială, chinezii vor trimite un robot spaţial în partea întunecată a Lunii! Vor descoperi acolo baze extraterestre? Mă întrebam atunci ce-ar putea descoperi chinezii acolo (poate chiar baze extraterestre), din moment ce partea întunecată a Lunii nu este direct vizibilă de pe Pământ, și, deşi ea a fost fotografiată, primele imagini apărând în 1959, ea nu a fost niciodată explorată.

Ei bine, într-un videoclip YouTube publicat de utilizatorul Streetcap1, se poate observa în fundal, într-una din fotografiile luate de către Chang’e 3, ceea ce pare a fi o navă spaţială, cu unghiuri drepte şi străluciri metalice. Asta arată faptul că chinezii trebuie să ştie ceva despre existenţa extratereştrilor pe Lună.

Într-un articol din 4 octombrie 2016 – O poză NASA din 1967 dezvăluie o navă spaţială extraterestră imensă şi o şosea incredibilă pe Lună! – prezentam o imagine incredibil de neobișnuită capturată de sonda spaţială americană “Lunar Orbiter”, care a făcut mai multe fotografii ale Lunii în 1967, în pregătirea misiunii Apollo de pe Lună din 1968. Imaginea înfățișează un obiect foarte ciudat, care pare a fi aproximativ 15 km lungime, fiind situat în interiorul craterului Manlius. Obiectul, care poate fi văzut destul de clar datorită iluminării Soarelui, i-a uimit pe observatori, deoarece el pare să fie un obiect artificial. Acest lucru i-a condus pe unii teoreticieni ai conspiraţiei să creadă că obiectul poate fi o navă spaţială extraterestră.


Lasă un comentariu