Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Locuitorii din Insulele Solomon din Pacific sunt îngroziţi de prezenţa giganţilor umanoizi de 5 metri şi a „Şerpilor-Dragoni” zburători – aflăm dintr-o carte de pe Amazon


Când vine vorba de mister și ciudat, nu există loc în lume ca Insulele Solomon. Acest lanț de insule îndepărtate din Oceanul Pacific este situat la est de Papua Noua Guinee și este format din șase insule majore și sute de insule mai mici. Guadalcanal este cea mai mare insulă în care se află capitala Honiara. O mare parte din ceea ce știm despre fenomenele ciudate și înfricoșătoare care au loc în mod obișnuit aici a fost documentat de un inginer de avioane australian, pe nume Marius Boirayon, în cartea sa intitulată „Misterele din Insulele Solomon”.

În timpul în care a locuit în Guadalcanal, Marius a aflat de la localnici că pădurile tropicale dense ale insulelor sunt pline de de giganți umanoizi, dintre care unii au peste 5 metri înălțime! Observațiile acestor creaturi asemănătoare lui Bigfoot sunt foarte frecvente aici și nimeni nu face mare lucru din asta. Povești terifiante despre răpiri și canibalism practicate de uriași sunt amintite și transmise de săteni. Giganții au o reputație neplăcută de a răpi ocazional femei și de a se reproduce cu ele, dând naștere hibrizilor om-gigant, unii dintre unii încă supraviețuind.

În afară de giganții umanoizi amenințători, Marius scrie despre un alt fenomen ciudat care are loc în mod obișnuit pe insule. Aproape o dată la două nopți, un OZN luminos, amenințător, pe care sătenii îl numesc „Șarpele-Dragon”. zboară deasupra insulei și îi terorizează adesea pe localnici. În timpul în care Marius locuia într-un sat îndepărtat, în nord-vestul insulei Guadalcanal, el a aflat că această creatură a ieșit din munți noaptea și a zburat prin împrejur. Toată lumea din întreaga zonă s-a temut de acest așa-numit Şarpe-Dragon de generații, deoarece avea ochi roșii pătrunzători care ucideau oameni și era responsabil pentru dispariția oamenilor. Într-o noapte, în timp ce pescuia cu sulița la lumina torțelor, împreună cu prietenul său, Joseph, Marius a avut prima vedere a Şarpelui-Dragon.

„În timp ce mă uitam pe plajă, nu-mi venea să cred ce vedeam. La aproximativ 1 kilometru distanță, era un obiect alb și luminos foarte strălucitor zburând încet deasupra apei. După ce m-am concentrat asupra obiectului strălucitor, am observat că era rotund de aproximativ 20 de metri, nefăcând deloc zgomot. L-am urmărit câteva minute până când s-a scufundat în mare. Joseph mi-a spus să aștept vreo 10 minute și o să văd că iese din nou – ceea ce s-a şi întâmplat! Când a ieșit din apă, strălucea de două ori mai puternic decât atunci când a intrat prima dată. Am continuat să-l urmărim cu binoclul când se întorcea înapoi pe coastă în aceeași direcție în care a venit și a dispărut din vedere peste vârful copacilor de cocos”.

OZN-ul a apărut aproape o dată la două nopți, iar Marius a povestit că l-a văzut de peste 60 de ori într-o perioadă de 7 luni. Odată a zburat fără zgomot deasupra casei lui Marius, strălucirea luminii sale albe luminând întreaga zonă. Nu numai că putea zbura la viteze fenomenale, dar putea, de asemenea, să dispară instantaneu! Localnicii au spus că Șarpele-Dragon a fost văzut de peste un secol, dar a arătat o atitudine neprietenoasă și amenințătoare față de insulari, din cauza căreia era foarte temut. Marius a fost foarte nedumerit de aceste povești, precum și de propriile sale vederi.

Câteva incidente tulburătoare l-au convins pe Marius că poveștile de răpiri și răni provocate de OZN-uri nu erau doar povești pentru a atrage interesul străinilor. Într-o zi, Marius a aflat de la prietenul său Joseph că un pescar a suferit arsuri grave pe întregul corp de la un OZN. Marius și Iosif l-au vizitat pe pescar în spital, unde stătea întins pe patul lui, cu dureri mari, acoperit cu bandaje din cap până în picioare. Pescarul i-a povestit lui Joseph povestea lui. I-a spus lui Joseph că a plecat la pescuit cu barca sa, în jurul orei 3 dimineața, când a văzut Şarpele-Dragon zburând. În mod prostesc, a început să-și aprindă torța. Atunci, OZN-ul a zburat spre el într-o clipă și a plutit deasupra capului. Intrat în panică, și-a pornit motorul și a plecat pentru a scăpa de el, dar acesta l-a urmat. În timpul acestei scurte urmăriri către plajă, așa-numitul Şarpe-Dragon a tras o rază de lumină spre el, lovindu-l parțial. Desigur, nu este prima dată când OZN-urile din Insulele Solomon i-au chinuit și terorizat pe săteni, fără prea multe motive.

Cândva după incidentul pescarului, Marius a auzit la știrile radio că două călugărițe catolice au dispărut în timp ce mergeau pe drum, la câțiva kilometri est de satul în care locuia. Acest lucru l-a intrigat foarte mult. Această regiune din Guadalcanal era renumită pentru reputația Șarpelui-Dragon de a fura oameni. Au fost responsabile tot OZN-urile? Sau uriașii în mod normal izolati simțeau nevoia de a se reproduce cu sătenii?

În timpul uneia dintre discuțiile sale cu un șef local, Marius a aflat că Șarpele-Dragon iese dintr-un lac de la baza unei cascade, situată sus, pe un munte fără nume, la aproximativ 8 km faţă de coastă. Marius a numit acest munte „Muntele Dragonului”. După ce şi-au făcut un plan, el și Joseph au pornit într-o călătorie dificilă și periculoasă prin pădurile tropicale dese. După trei zile de urcare grea pe pante abrupte și alunecoase, ei au văzut lacul-cascadă de sub ei. Era aproximativ jumătate de dimensiunea unui teren de fotbal, cu stuf care creștea pe marginea lui și o cascadă care îl „hrănea” de sus. Au găsit un loc bun de vizionare și s-au ascuns cu frunze și crenguțe pentru a evita să fie reperați de OZN. Eforturile lor au dat roade, după cum scrie Marius:

„Era aproape 21:45, când am văzut pentru prima dată lumina OZN-ului strălucind în apa lacului înainte de a ieși la suprafață. Acesta a ieşit din lac şi a luat-o spre nord (…) După aproximativ 2 ore când am văzut lumina unui alt OZN ieșind la suprafață din lac. Aşadar, erau două! Acesta nu s-a îndreptat spre nord, ci a mers spre sud de-a lungul văii și, la scurt timp, a dispărut din vedere. Era aproximativ 2:30 dimineața când, OZN-ul care a mers spre nord a urcat încet până la intrarea în lac și s-a scufundat în lac, strălucirea vehiculului diminuându-se pe măsură ce mergea mai adânc. Mă așteptam ca OZN-ul care a plecat spre sud să se întoarcă în acea noapte, dar nu s-a întâmplat asta”.

Marius crede că giganţii de pe Insulele Solomon şi OZN-urile observate aparţin unei civilizații subterane vaste, foarte avansate, despre care nu avem nicio idee. El crede că acești locuitori subterani au fost aici cu câteva sute de mii de ani înaintea noastră, ei evoluând inițial aici, pe Pământ. Cu mult timp în urmă, ei și multe alte specii avansate din punct de vedere tehnologic, au învățat că este mai sigur să trăiești sub suprafața planetei – conchide autorul cărţii.

Sursa (traducerea şi adaptaea proprie): cartea „Solomon Islands Mysteries: Accounts of Giants & UFOs in the Solomon Islands: Accounts of Giants and Ufos in the Solomon Islands” / amazon.com


Lasă un comentariu