Aveţi Rh negativ la sânge? Aţi putea fi urmaşii „îngerilor căzuţi” (extratereştrii Nephilim) din Biblie!


ingeri cazutiDin biologie, cunoaştem faptul că omul are 4 grupe de sânge principale: 0, A, B şi AB. În acelaşi timp, mai există o clasificare a sângelui uman după prezența sau absența unor proteine specifice pe suprafața hematiilor (sistemul Rh). Determinarea statutului Rh ține cont de cea mai frecventă dintre acestea: factorul D, sau antigenul D. Indivizii ale căror hematii prezintă antigen D pe membrană sunt considerați Rh+ (pozitiv), ceilalți Rh- (negativ). Cei mai mulți oameni, aproximativ 85%, au sânge Rh pozitiv, acesta putând fi găsit şi la maimuţe. Dar, 15% din oamenii au sânge RH-negativ. Dar, studii recente au arătat că acest grup de sânge rară poate indica trăsături „neumane”, care se deosebesc de ADN-ul convențional al lui homo sapiens.

Există unele dovezi care sugerează faptul că grupa sanguină Rh negativ a apărut în urmă cu aproximativ 35.000 de ani, în anumite regiuni ale lumii. Nordul Spaniei și sudul Franței este locul unde putem găsi cele mai mari concentraţii de Rh negativ la oameni. Un alt grup de populaţie la care întâlnim acest Rh negativ este reprezentat de evrei şi alţi locuitori din Orientul Apropiat. În general, aproximativ 40-45% dintre europeni au Rh negativ.

La celălalt pol, doar 3% din africani și aproximativ 1% din asiatici sau nativi americani au Rh negativ. Mie mi se pare extrem de interesantă acestă concluzie, pentru că într-un fel se explică istoria civilizaţiei umane. Se ştie faptul că încă din antichitate popoarele care s-au afirmat cel mai mult ştiinţific şi tehnologic şi au dominat lumea au fost cele din Orientul Apropiat/Mijlociu şi europenii. Nu v-aţi întrebat vreodată de ce asiaticii, africanii, nativii americani şi alte popoare au fost mai înapoiate din toate punctele de vedere? Poate că răspunsul se află în acest sânge Rh negativ.

Se poate ajunge la concluzia că sânge Rh-ul negativ se pare că a avut o origine exterioară, „non homo sapiens”, provenind chiar de pe altă planetă. Au venit extratereştrii în vechime, au manipulat genetic homo sapiens şi au creat omul modern?

Dar, despre cine să fie vorba? Unii speculează că toţi oamenii cu Rh negativ ar putea fi urmaşii extratereştrilor Nephilim din Biblie („îngerii căzuţi”), care s-au încrucişat cu oamenii. Aceştia ar putea avea următoarele caracteristici generale:
* inteligenţă mai mare decât media;
* vedere mai sensibilă;
* temperatura corpului mai scăzută;
* tensiune arterială mai mare;
* abilități psihice / intuitive mai mari;
* în general, ochi albaştri sau verzi:
* în general, păr roșcat;
* sensibilitate crescută la căldură și lumina soarelui.

Cine dintre cititori se ştie cu Rh negativ? Aveţi grijă, aţi putea fi urmaşii „îngerilor căzuţi”…


Lasă un comentariu