O navă spaţială „extraterestră” sub formă de „piramidă de bronz” a apărut în Brazilia! O formă ciudată, rar întâlnită…


OZN piramida bronzCotidianul britanic on-line metro.co.uk ne vorbeşte despre un OZN sub formă de piramidă care a apărut în Brazilia. Citez din ştire:

Un OZN sub forma unei piramide de bronz a apărut peste metropola Sao Paolo (Brazilia), lucru care a determinat creşterea temerilor că extratereștrii din serialul SF „Stargate” sunt pe cale să invadeze Pământul. Dar, înainte de a vă adăposturi în seifuri apocaliptice, trebuie subliniat faptul că OZN-ul extraterestru terifiant a apărut pe 14 iunie 2015, în conformitate cu site-ul „UFO Sightings Daily”.

OZN-ul a fost surprins cu ajutorul unui aparat foto Nikon P600, care are o putere de mărire de 60 de ori, aşadar existând șansa ca OZN-ul să fie de mărimea unui porumbel.

Scott C. Waring, de la UFO Sightings Daily”, spune că aceste OZN-uri nu sunt chiar noi, obiectele zburătoare necunoscute sub forma unor piramide gigantice spațiale vizitând destul de regulat planeta noastră. Editorul blogului respectiv mai spune: „Această formă de OZN-uri a mai fost observată în trecut. De exemplu, în 5 octombrie 1996 un pilot care zbura deasupra lui Pelotas, Brazilia, a înregistrat o formă similară de OZN, ce se asemăna cu o piramidă de bronz, zburând chiar în jurul lui, când au apărut mai multe OZN-uri mai mici”.

P.S. Foarte interesantă formă. Deşi sunt pasionat de subiect de mulţi ani, până acum n-am mai întâlnit o asemenea formă de OZN. Aşa că domnul Waring cred că exagerează că OZN-urile sub formă de piramidă vizitează regulat planeta noastră.

OZN Brazilia


Lasă un comentariu