Întrunire secretă în Australia despre un eveniment necunoscut, ce are legătură cu SUA şi Marea Britanie – spun mai multe postări de pe Twitter


În Australia, guvernul ține discuții secrete despre un mare eveniment care se așteaptă să aibă loc în America în viitorul apropiat. „Câțiva miniștri ai cabinetului federal au fost chemați miercuri la o întâlnire top secret în Canberra, înaintea unui eveniment internațional major, care se aşteaptă să aibă loc în Statele Unite”, scrie publicația australiană „The Age” pe Twitter. „Surse familiare cu această întâlnire au declarat că unor membri ai cabinetului li s-au acordat facilităţi la frontieră, pentru a zbura urgent la Canberra în scopul aranjării întâlnirii în grabă, despre care sursele spun că vor avea o semnificație internațională”, a adăugat raportul.

„Diplomații australieni și străini vor fi informați despre această evoluție joi, 16 septembrie 2021”, continuă raportul. Anunțul va fi unul semnificativ pentru guvernele SUA și Marii Britanii.

Casa Albă a anunțat că președintele Joe Biden va transmite în curând „scurte observații despre o inițiativă de securitate națională”. Pentru experții în politică externă și afaceri internaționale nu este nimic clar în ceea ce priveşte natura anunțului, dar speculațiile au apărut. Se aşteaptă să fie vorba de chestiuni privind apărarea.

Australia a devenit cunoscută ca fiind ţara cu cele mai draconice politici de închidere de pe planetă, în contextul pandemiei de coronavirus.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock