Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Fotografii uluitoare ale cometei Ciuriumov – Gherasimenko, luate de sonda spaţială Rosetta! Unii spun că această cometă e o străveche navă spaţială extraterestră deghizată…


Imagine: ESA/Rosetta/NAVCAM – CC BY-SA IGO 3.0

Sonda spațială Rosetta a fost lansată în 2004 de către Agenția Spațială Europeană, fiind prima sondă care a studiat cometa Ciuriumov – Gherasimenko în anul 2014. În acel an, lander-ul Philae a luat primele imagini realizate vreodată de pe suprafața unei comete, făcând şi prima analiză a componenței și structurei „solului” cometar, descifrând astfel şi unele dintre enigmele cometelor, în ceea ce priveşte compoziția chimică. Misiunea sondei spațiale Rosetta s-a încheiat în 2016 când, de la o altitudine de 19 km, a fost redirecționată pentru impactul cu cometa.

Între timp, pe site-ul Agenţiei Spaţiale Europene au fost publicate mai multe fotografii uimitoare, grupate pe categorii / arhive de pe cometa Ciuriumov – Gherasimenko. Eu am ales câteva din ele şi le-am publicat în acest articol, dar arhiva completă o puteţi citi AICI.

Aşa cum am mai discutat pe acest site şi în alte dăţi, anii trecuţi exista o teorie a conspiraţiei conform căreia cometa Ciuriumov – Gherasimenko n-ar fi altceva decât o navă spaţială extraterestră, iar oficialii europeni au trimis o sondă spaţială pentru a se lămuri dacă acest lucru este adevărat! Unii cred că Ciuriumov – Gherasimenko n-ar fi altceva decât o străveche navă spaţială, deghizată sub forma unei comete, ce a fost construită de o civilizaţie extraterestră avansată, pentru a explora Universul. Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci 67/P, ce scrutează Universul de milioane de ani, ar fi putut acumula o arhivă imensă de date în timpul călătoriilor sale. De aceea, n-ar fi exclus ca 67/P să trimită date extratereştrilor, creatorilor care ar fi construit-o.

Imagine: ESA/Rosetta/NAVCAM – CC BY-SA IGO 3.0
Imagine: ESA/Rosetta/NAVCAM – CC BY-SA IGO 3.0
Imagine: ESA/Rosetta/NAVCAM – CC BY-SA IGO 3.0