Fotografii uluitoare ale cometei Ciuriumov – Gherasimenko, luate de sonda spaţială Rosetta! Unii spun că această cometă e o străveche navă spaţială extraterestră deghizată…


Imagine: ESA/Rosetta/NAVCAM – CC BY-SA IGO 3.0

Sonda spațială Rosetta a fost lansată în 2004 de către Agenția Spațială Europeană, fiind prima sondă care a studiat cometa Ciuriumov – Gherasimenko în anul 2014. În acel an, lander-ul Philae a luat primele imagini realizate vreodată de pe suprafața unei comete, făcând şi prima analiză a componenței și structurei „solului” cometar, descifrând astfel şi unele dintre enigmele cometelor, în ceea ce priveşte compoziția chimică. Misiunea sondei spațiale Rosetta s-a încheiat în 2016 când, de la o altitudine de 19 km, a fost redirecționată pentru impactul cu cometa.

Între timp, pe site-ul Agenţiei Spaţiale Europene au fost publicate mai multe fotografii uimitoare, grupate pe categorii / arhive de pe cometa Ciuriumov – Gherasimenko. Eu am ales câteva din ele şi le-am publicat în acest articol, dar arhiva completă o puteţi citi AICI.

Aşa cum am mai discutat pe acest site şi în alte dăţi, anii trecuţi exista o teorie a conspiraţiei conform căreia cometa Ciuriumov – Gherasimenko n-ar fi altceva decât o navă spaţială extraterestră, iar oficialii europeni au trimis o sondă spaţială pentru a se lămuri dacă acest lucru este adevărat! Unii cred că Ciuriumov – Gherasimenko n-ar fi altceva decât o străveche navă spaţială, deghizată sub forma unei comete, ce a fost construită de o civilizaţie extraterestră avansată, pentru a explora Universul. Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci 67/P, ce scrutează Universul de milioane de ani, ar fi putut acumula o arhivă imensă de date în timpul călătoriilor sale. De aceea, n-ar fi exclus ca 67/P să trimită date extratereştrilor, creatorilor care ar fi construit-o.

Imagine: ESA/Rosetta/NAVCAM – CC BY-SA IGO 3.0
Imagine: ESA/Rosetta/NAVCAM – CC BY-SA IGO 3.0
Imagine: ESA/Rosetta/NAVCAM – CC BY-SA IGO 3.0
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock