Preşedintele Iranului ameninţă la începutul lui 2021: „Trump va fi mort în câteva zile”. Ceeee…!??


Se pare că anul 2021 începe cu declaraţii şocante. Astfel, președintele iranian Hassan Rouhani a declarat că președintele american Donald Trump „va fi mort în câteva zile”, în timpul unui discurs adresat națiunii, pe măsură ce se apropie prima aniversare a uciderii unui general din armata țării, Qasem Soleimani, ucis de forţele americane la începutul lui ianuarie 2020.

Soleimani, fostul lider al Forței Quds din Iran – descris de specialiștii militari drept o unitate neconvențională de război și operațiuni clandestine – a fost ucis de o dronă militară pe 3 ianuarie 2020, operaţiune care a fost aprobată de preşedintele Trump. Departamentul Apărării al SUA a dat vina pe Soleimani pentru sute de morţi provocate americanilor.

Pe lângă Trump, Rouhani s-a referit şi la secretarul de stat Mike Pompeo, aceştia doi fiind „principalii autori ai acestei infracțiuni”.

„Unul dintre efectele acestui act stupid și rușinos este că trumpismul s-a încheiat și, în câteva zile, viața acestui criminal se va sfârși și el va merge la coșul de gunoi al istoriei. Noi suntem foarte fericiți de acest lucru și credem că perioada după Trump va fi o condiţie mai bună pentru stabilitatea regională și globală”, a spus Rouhani.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): newsmax.com

P.S. La ce s-a referit preşedintele iranian Rouhani când a zis că „Trump va fi mort în câteva zile”? La o „moarte metaforică”, în sensul că Trump nu va mai fi preşedintele SUA în câteva zile sau e o ameninţare reală cu moartea?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock