Preşedintele Kennedy a fost asasinat de complexul militar american, pentru că se opunea războaielor planificate? O ipoteză terifiantă


Pe 22 noiembrie 1963, fostul preşedinte american, John F. Kennedy, a fost asasinat mişeleşte în Dallas. Cercetătorii care au investigat asasinarea președintelui Kennedy timp de peste 50 de ani au ajuns la concluzia că el nu a fost ucis de un nebun singuratic (Oswald, aşa cum încearcă istoria oficială să ne prezinte), ci de o conspirație a unor servicii secrete americane (vedeţi excepţionala carte a lui James W. Douglass – JFK and the Unspeakable: Why He Died and Why It Matters).

Cu puțin timp înainte de a fi ucis, președintele Kennedy a ținut un discurs extraordinar la Universitatea Americană. În discurs, el s-a pronunțat împotriva continuării Războiului Rece, care risca chiar viața de pe Terra, în beneficiul profitului unui cartel militar invizibil, format din oficialităţi din Pentagon, mari corporaţii militare şi şefi din servicii secrete.

Președintele Kennedy era deja marcat pentru a fi asasinat. El a respins atitudinea beligerantă a unor şefi militari față de Uniunea Sovietică. De asemenea, Kennedy a respins „Operațiunea Northwoods” a şefului Statului Major al Statului Major, Lemnitzer, un plan de a efectua atacuri teroriste false împotriva americanilor și a da vina pe liderul cubanez Fidel Castro, justificând astfel o invazie americană în Cuba (vedeţi documentul de mai jos, declasificat):

Când a fost criza rachetelor sovietice din Cuba, Kennedy a comunicat în afara canalelor oficiale cu liderul sovietic, Hrușciov, pentru a dezamorsa criza rachetelor cubaneze. Anti-comuniștii paranoici care controlau forțele militare și de securitate americane au ajuns la concluzia că președintele Kennedy nu mai servea intereselor lor de carieră și, prin urmare, el ar fi fost incapabil să reziste Uniunii Sovietice. EI l-au văzut pe Kennedy ca pe o amenințare la adresa securității naționale a SUA, care trebuia înlăturat.

Kennedy și-a dat seama că tot complexul militaro-securist al SUA reprezenta o amenințare la fel de mare pentru viața americanilor ca și sovieticii. El a înțeles că tensiunile dintre cele două puteri nucleare (SUA şi URSS) trebuiau dezamorsate, nu crescute. De aceea, era necesar eliminarea sa…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock