Obiecte extraterestre incredibile fotografiate de astronauţi în timpul misiunilor spaţiale


De-a lungul timpului, au fost prezentate o mulţime de fotografii cu presupuse farfurii zburătoare (OZN-uri) probabil de origine extraterestră. Însă, pentru multe din ele s-a constatat faptul că nu sunt adevărate, ci au fost interpretate greşit. Poate că e vorba de un fenomen atmosferic natural, de un avion, de un balon meteorologic, de o cometă sau de vreun asteroid. Sau poate fi şi de iluzii optice, care au fost interpretate greşit ca fiind OZN-uri.

Însă, în acest articol, veţi vedea mai multe OZN-uri care au fost vizionate de către astronauții care s-au dus în spaţiul cosmic. În cazurile acestea, lucrurile sunt puţin mai complicate. Aşadar, haideţi să vedem…

Obiecte misterioase observate în misiunea Apollo 13

S-a spus că această fotografie a fost preluată din misiunea Apollo 13 și pare să arate obiecte ciudate care par să călătorească alături de nava Apollo 13 care se îndrepta spre Lună. O teorie este aceea că NASA a trimis un SOS extratereştrilor să vină și să ajute Apollo 13 care avea probleme. Fotografia a fost distribuită pe site-ul Project Camelot al lui Bob Dean.

Obiecte bizare pe Lună, în timpul misiunii Apollo 14

Această fotografie se presupune că a fost luată în timpul misiunii Apollo 14, în timpul cercetării craterului Langberg de pe Lună. Fotografia a apărut, la fel, pe site-ul Project Camelot al lui Bob Dean, care a spus că în crater s-au întâmplat lucruri ciudate. Dean este acum militar în rezervă, care studiază OZN-urile.

OZN în formă de ţigară

Această fotografie se spune că a fost luată de astronautul Neil Armstrong şi a fost dezvăluită de mai mulți ani. S-a spus că Armstrong a văzut OZN-uri în timp ce mergea spre Lună. S-a spus că echipajul Apollo a văzut lumini intermitente, ulterior sugerându-se că erau lumini ale vehiculului de lansare Saturn 5.

OZN-ul de lângă Staţia Spaţială Internaţională

O fotografie a devenit o mare controversă, fiind făcută de pe Stația Spațială Internațională, iar Scott Kelly a postat-o ​​pe Twitter. Un obiect ciudat poate fi văzut în colțul din dreapta sus, făcând obiectul unei dezbateri aprinse. Unii oameni cred că ar putea fi un OZN, în timp ce alții spun că este doar o parte a Stației Spațiale Internaţionale.

OZN-ul din timpul misiunii Apollo 12

O fotografie făcută în timpul misiunii Apollo 12 ar putea arăta destul de obişnuită, numai că un „vânător de OZN-uri” consideră că în fundal s-ar putea observa un OZN. El a spus că nu poate fi o problemă fotografică, deoarece același obiect a fost văzut în peste 30 de imagini, în mai multe locaţii diferite. El crede că ar putea fi o dronă extraterestră.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO