Un videoclip incredibil ne arată cum, în apropierea unui plaje, un delfin se joacă „de-a v-aţi ascunselea” cu un câine


Un videoclip în care se arată un delfin care se joacă „de-a v-aţi ascunselea” cu un câine, de-a lungul unei plaje, a captat atenţia Internetului, arătând faptul că „cel mai bun prieten al omului” – câinele – poate fi iubit şi de alte animale. Anastasia Vinnikova se afla împreună cu fiica şi cu câinele ei, Patrick, pe o plajă de-a lungul coastei Mării Negre din Crimeea, atunci când a reușit să filmeze incredibila scenă.

Vinnikova îl filma pe Patrick, când a apărut brusc un delfin. Între timp, alţi delfini pot fi văzuţi în apropiere. Câinele aleargă încolo şi încoace, părând că vrea să se joace cu delfinul. La fel şi delfinul pare că-şi doreşte această joacă. „Patrick a atins un delfin, dar eu încă nu”, a spus Vinnikova.

Videoclipul a devenit rapid viral pe Internet și a atras atenția la nivel mondial, pentru momentul magic când un câine se joacă cu noul său prieten.

De obicei, delfinii înoată aproape de țărm pentru a prinde pește. Dar, nu este prima dată când se poate vedea un delfin care interacționează cu un câine. În 2016, un labrador pe nume Ben, care locuia pe o insulă din largul coastei Donegal, din Irlanda, a devenit și el viral pe Internet, după ce a făcut prietenie cu un delfin care trăia în apropiere.

Delfinii sunt renumiți pentru a fi printre cele mai inteligente specii de animale de pe planetă. De la natura lor jucăușă la sociabilitatea și prietenia lor, delfinii au stârnit întotdeauna admiraţia oamenilor încă din vremuri imemoriale.

Puteţi vedea videoclipul pe Instagram AICI.