Într-o universitate din America se învaţă cum să te aperi de un atac de…zombi!

330

zombi20În timp ce în facultăţile din lumea întreagă studenţii se plâng că învaţă tot soiul de informaţii fără utilitate practică, într-o cunoscută universitate americană cursanţii, ba chiar şi angajaţii sunt instruiţi cu privire la ce au de făcut în cazul în care ar fi atacaţi de zombie. Conducerea universităţii a creat chiar un plan detaliat de reacţie în cazul unor dezastre, printre care se încadrează şi un posibil atac al morţilor vii.

În zadar cel care a avut ideea, unul dintre directorii instituţiei, după cum se pare, a susţinut că totul e o glumă. Informaţiile postate pe site-ul instituţiei îl contrazic: exerciţiul conţine multe informaţii despre simptome sau metode de luptă şi un formular prin care angajaţii sau studenţii explica de ce şi-au omorât un coleg infectat. Potrivit planului, o persoană infectată poate avea carnea putrezită în unele zone de pe corp, îşi doreşte să mănânce creier, se mişca după ce a murit, a mâncat o altă persoană sau nu gândeşte logic. Planul precizează de asemenea că din cauza lipsei logicii, este posibil ca însuşi directorii să fie confundaţi cu zombie.

În replică, un purtător de cuvânt al istitutiei a precizat că ideea a fost menită să facă mai atractive exerciţiile împotriva dezastrelor.

Sursa: www.ziua.ro