De necrezut! Într-o sculptură greacă veche de 2.100 de ani, un copil pare că ţine în mână un laptop! Dovadă a călătoriei în timp sau grecii aveau acces la tehnologie extraterestră?


laptop sculptura greacaÎn lume, există o mulţime de artefacte care duc la concluzia că anticii foloseau cel puţin o tehnologie modernă ca a noastră. Sau doar totul e doar o eroare a noastră de interpretare, care vedem artefactele doar din punctul nostru de vedere tehnologic?

Aşa s-ar putea interpreta şi această sculptură greacă, veche de peste 2.100 de ani, care a fost creată undeva în jurul anului 100 î.Hr. Ce putem vedea în imaginea din stânga articolului? Piatra de mormânt a unei femei împreună cu un copil-sclav. Dar, copilul ţine în mână către femeie ceea ce pare a fi un… laptop din zilele noastre! Şi femeia pare că se uită foarte atentă spre ecranul laptopului! În plus, femeia parcă ar accesa touchscreen-ul sau ar atinge un buton aflat în partea de sus a laptopului.

Să presupunem că acela e un laptop şi nu o cutie cu bijuterii…  Ce-ar putea însemna acest lucru? Faptul că grecii aveau acces în trecut la tehnologii extraterestre foarte asemănătoare cu cele folosite de noi în ziua de astăzi? Sau avem o dovadă a călătoriei în timp?

În plus, „laptopul” are două găuri în lateral, ce sunt asemănătoare cu porturile USB din ziua de astăzi! Incredibil!

laptop sculptura greaca 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO