O descoperire şocantă în Irlanda: mumia unui uriaş de 4 metri, care făcea parte din rasa zeilor-giganţi Aras, ce-a trăit în trecut pe Atlantida! Şi această descoperire a fost ascunsă publicului!


gigant ArasPentru cei care se mai îndoiesc că giganţii au existat vreodată în istoria omenirii, în acest articol vă prezint o fotografie rară, apărută în revista britanică „Strand”, din decembrie 1895, în care puteţi observa rămăşiţele incredibile ale unui gigant. Citez din revista respectivă:

Această figură monstruoasă a fost descoperită de domnul Dyer, în timp ce prospecta un zăcământ de fier in regiunea Antrim. Principalele măsuri ale sale sunt: lungimea totală: 4 metri, lăţimea pieptului: 1,90 metri, lungimea braţelor: 1,3 metri. Există 6 degete la piciorul drept.

Cântăreşte în total 2 tone şi a fost nevoie de mai mulţi oameni puternici pentru a-l ridica în poziţie verticală, pentru a fi fotografiat.

Articolul pare real, fotografia pare reală, întrebarea care se pune e următoarea: ce naiba s-a întâmplat cu această mumie? De ce nu este ea expusă în prezent în muzeele lumii? Sau o fi, din nou, într-unul din depozitele Institutului Smithsonian, o puternică organizaţie mondială, creată în secolul al XIX-lea de Oculta Mondială, pentru a ascunde toate artefactele care ar dezvălui adevărata istorie a omenirii. Un alt artefact celebru ascuns de Institutul Smithsonian este o misterioasă sferă albastră extraterestră, despre care am vorbit recent AICI: Misterul sferei albastre de origine extraterestră, compusă dintr-un metal necunoscut… Descoperirea a fost ascunsă ulterior de ochii publicului! Pe sferă erau gravate simboluri ciudate şi un reptilian!

Ignatius Donnelly, un cercetător irlandez din secolul al XIX-lea, autorul cărţii „Distrugerea Atlantidei: Ragnarok” (1883), credea ulterior că gigantul irlandez din fotografie făcea parte din legendara rasă de giganţi pe nume Asas, care a trăit în Atlantida, o insulă enormă în mijlocul Oceanului Atlantic, care s-a scufundat în vechime, conform legendelor: „Atlantida era tărâmul rasei de zei giganţi Asas, ce trăia pe insula din mijlocul oceanului. Rasa de zei giganţi Nephilim a oferit această insulă giganţilor Asas, pentru a locui în ea”.

Sunt extrem de interesante cărţile vechi din secolul al XIX-lea. Atunci scriitorii făceau o muncă de cercetare adevărată, titanică, nu ca acum când trăim în epoca Internetului şi când totul se rezumă la copy-paste.


Lasă un comentariu