O descoperire şocantă în Irlanda: mumia unui uriaş de 4 metri! Un autor irlandez credea că el făcea parte din rasa zeilor-giganţi Aras, care ar fi trăit în trecut pe Atlantida


gigant ArasPentru cei care se mai îndoiesc că giganţii au existat vreodată în istoria omenirii, în acest articol vă prezint o fotografie rară, apărută în revista britanică „Strand”, din decembrie 1895, în care puteţi observa rămăşiţele incredibile ale unui gigant. Citez din revista respectivă:

Această figură monstruoasă a fost descoperită de domnul Dyer, în timp ce prospecta un zăcământ de fier in regiunea Antrim. Principalele măsuri ale sale sunt: lungimea totală: 4 metri, lăţimea pieptului: 1,90 metri, lungimea braţelor: 1,3 metri. Există 6 degete la piciorul drept.

Cântăreşte în total 2 tone şi a fost nevoie de mai mulţi oameni puternici pentru a-l ridica în poziţie verticală, pentru a fi fotografiat.

Articolul pare real, fotografia pare reală, întrebarea care se pune e următoarea: ce naiba s-a întâmplat cu această mumie? De ce nu este ea expusă în prezent în muzeele lumii? Sau o fi, din nou, într-unul din depozitele Institutului Smithsonian, o puternică organizaţie mondială, creată în secolul al XIX-lea de Oculta Mondială, pentru a ascunde toate artefactele care ar dezvălui adevărata istorie a omenirii. Un alt artefact celebru ascuns de Institutul Smithsonian este o misterioasă sferă albastră extraterestră, despre care am vorbit recent AICI: Misterul sferei albastre de origine extraterestră, compusă dintr-un metal necunoscut… Descoperirea a fost ascunsă ulterior de ochii publicului! Pe sferă erau gravate simboluri ciudate şi un reptilian!

Ignatius Donnelly, un cercetător irlandez din secolul al XIX-lea, autorul cărţii „Distrugerea Atlantidei: Ragnarok” (1883), credea ulterior că gigantul irlandez din fotografie făcea parte din legendara rasă de giganţi pe nume Asas, care a trăit în Atlantida, o insulă enormă în mijlocul Oceanului Atlantic, care s-a scufundat în vechime, conform legendelor: „Atlantida era tărâmul rasei de zei giganţi Asas, ce trăia pe insula din mijlocul oceanului. Rasa de zei giganţi Nephilim a oferit această insulă giganţilor Asas, pentru a locui în ea”.

Sunt extrem de interesante cărţile vechi din secolul al XIX-lea. Atunci scriitorii făceau o muncă de cercetare adevărată, titanică, nu ca acum când trăim în epoca Internetului şi când totul se rezumă la copy-paste.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO