Doar staţi 70 de zile în pat, fără să faceţi nimic, şi NASA vă va plăti cu 18.000 de dolari! Vă băgaţi?


70 ZILE NASANASA se află în căutarea tuturor celor cărora le place să stea toată ziua în pat, fără să facă nimic. Şi pentru asta, „voluntarii” vor fi plătiţi regeşte: 18.000 de dolari!  Motivul este acela că Agenţia Spaţială Americană vrea să realizeze un studiu cuprinzător privind efectele imponderabilităţii asupra organismului.

„Cool”! – vor spune unii, dar amintiți-vă că trebuie să staţi întinşi pe pat 70 de zile, fără a face nimic. Iar patul va fi situat într-un unghi astfel încât capul este situat mai jos decât restul corpului. Lucrul acesta poate n-o să vi se pară acum prea bine, dar e bine pentru contul dvs. bancar, pentru că aşa cum spuneam mai sus, aţi putea deveni mai bogat cu 18.000 de dolari.

Participanții la studiu vor lua toate mesele din pat și pot face doar activitățile în care corpul se mișcă cât mai puțin posibil. Cititul, jocurile video și privitul la televizor sunt permise. Vi se permite, de asemenea, să primiţi şi vizite.

Oamenii de ştiinţă vor efectua în acest timp o mulţime de teste regulate. Va fi urmărit sistemul digestiv, oasele și circulația sângelui a participanților.

Studiul urmăreşte să observe care sunt efectele unei șederi îndelungate în pat. Acest lucru va ajuta NASA să-și planifice călătoriile spațiale pe termen lung.

Pentru a participa la studiu, trebuie să fiţi sănătoşi tun. Doar persoanele sănătoase vor fi eligibile pentru studiu. Dacă doriți să vă înscrieţi, formularul NASA îl găsiţi AICI.


Lasă un comentariu