Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibila magie a lui Teller: magicianul reuşeşte să taie umbra unei flori! Cum reuşeşte?

736

blankMagicianul este acea persoană care reuşeşte să uimească publicul cu ajutorul unor trucuri pe care doar el le cunoaşte, creând iluzia că ar fi în stare să înfăptuiască lucruri paranormale. Poate că ar trebui să ne gândim la faptul că, în felul în care un magician își execută numerele de magie, la fel și o entitate superioară nouă ar putea să ne facă să credem că această lume e reală, când de fapt ea e una iluzorie.

În ziua de astăzi, cel mai cunoscut magician este, bineînţeles, celebrul David Copperfield. Dar, mai există şi alţii mai puţin cunoscuţi, dar care execută nişte numere de magie incredibile, ca de exemplu Raymond Joseph Teller. Născut în 1948, Teller nu este doar magician, ci şi pictor, scriitor şi regizor de film. În timpul spectacolelor sale, Teller aproape că nu vorbeşte niciodată.

Astăzi, vă invit să urmăriţi pe YouTube, spectacolul de magie “Umbrele”. În acest număr, Teller practic reuşeşte să taie o umbră! Da, aţi citit bine, o umbră!

Aşadar, în faţă se află o floare, care este luminată din faţă, iar umbra ei se reflectă pe o pânză albă. Cu un simplu cuțit, Teller taie frunzele şi floarea de pe umbră (pânză), ca și cum ar face același lucru cu floarea reală, care aruncă umbra. Şi, în momentul în care taie umbra unei frunze sau umbra florii, exact în acel moment, floarea şi frunzele adevărate cad jos!

Aşadar, procesul e invers: în loc ca realitatea să acţioneze asupra umbrei, în cazul lui Teller umbra acţionează asupra realităţii!

Apoi, cu acel cuţit Teller se taie “întâmplător” la mână, sângele începe să-i curgă din mâna lui Teller. La început, nu se vede că i-ar curge sângele real din mână, ci doar se vede pe umbră. Ulterior, mâna lui Teller se apropie de pânză, unde apare şi sângele real!

Acest truc pare a fi inexplicabil şi este cu siguranță unul memorabil, trebuind să-i facă pe mulți oameni interesați de lumea magiei, o lume minunată!

Nu uitaţi: puteţi viziona magia pe YouTube AICI.
blank blank blank blank blank blank blank blank blank

Orgoni Crystal