Ştire halucinantă apărută într-un cotidian american din 1992: „Un satelit extraterestru, vechi de peste 50.000 de ani, supraveghează toate formele de viaţă de pe Terra”


O ştire ciudată apăru în 1992 într-un cotidian din SUA. O fi fost una falsă sau reală? Pentru că, dacă ar fi reală, ar fi prea incredibilă pentru a fi adevărată… Citez din articol:

* Dr. Maksud Chernova, cu prilejul unei conferințe de presă desfășurate la Geneva (Elveţia), a declarat recent reporterilor că „Cu siguranță, satelitul nu provine de pe Terra. Satelitul a fost interceptat de către stațiile noastre radar în decembrie 1991, și am presupus imediat că el este de proveniență americană. Cu timpul, am aflat că specialiștii americani au început și ei să urmărească traiectoria satelitului odată cu noi, crezând că el este rusesc”.

* Misteriosul satelit are o formă identică cu cea a diamantului, și se pare că este protejat de către un câmp de forță, lucru care i-a condus pe ruși la ipoteza că el poate fi un component al unui sistem de luptă american.

* În urma unor îndelungate convorbiri diplomatice la nivel înalt ruso-americane, reprezentanții celor două puteri au ajuns la concluzia că satelitul a fost lansat de către un al treilea stat. După îndelungi și minuțioase cercetări, s-a stabilit că straniul aparat spațial nu aparține nici Franței, Germaniei, Japoniei, sau oricărui alt stat cu o industrie aeronautică capabilă să producă un satelit atât de sofisticat.

* Judecând după spusele doctorului Chernova, în calcul nu mai poate rămâne decât o singură posibilitate: misteriosul obiect zburator aparține unei civilizații extraterestre.

* Oficialitățile americane au refuzat să facă orice fel de comentariu asupra acestui subiect, dar surse particulare țin să informeze că acest satelit există în realitate. Aceleași surse țin să menționeze că neobișnuitul laborator spațial prezintă o gravă amenințare și un serios factor de risc. Acesta este cu siguranță motivul pentru care NASA nu dorește ca publicul american să citească sau să audă orice fel de comentariu pa această temă.

* În legătură cu același subiect, doctorul Chernova a mai declarat: „Nu va mai rămâne altceva de făcut decât să lansăm o serie de misiuni spațiale speciale menite să observe îndeaproape ciudatul obiect care gravitează în jurul Pământului. Până în prezent, sateliții noștri de observare și stațiile noastre de urmărire de la sol ne-au transmis câteva date preliminare care arată că este vorba de un obiect de dimensiuni neobișnuit de mari și deosebit de avansat din punct de vedere al tehnologiei de construcție. Se pare că acest satelit are posibilitatea de a înregistra vizual oricare aspect al planetei noastre, inclusiv tot ceea ce este legat de formele de viață. Avem totodată motive să credem că el este dotat cu un transmițător, care este capabil de a trimite instantaneu informații civilizației care l-a lansat in spațiu. Oricum, obiectul se află sub permanenta și atenta noastră supraveghere”.

* Dr. George Milliard, astronom francez, unul dintre cei peste 200 de oameni de știință care s-au oferit să participe, la programul de cercetări inițiat de SUA și Rusia, a declarat următoarele: „Misteriosul obiect zburător care gravitează în jurul Pământului, nu seamănă cu absolut niciun fel de tehnologie spațială pe care o cunoaștem. Eu cred că avem de a face cu un satelit spion provenit dintr-o altă lume. Dacă ipoteza mea se va dovedi a fi corectă, cred că fiecare om de pe fața Pământului va trebui să facă față unui pericol extrem de mare. Este cert faptul că obiectul parcurs o distanță considerabilă până să se înscrie pe orbita Pământului, el fiind proiectat și lansat în spațiu mult timp în urmă. La o primă și superficială observare, cred că este vorba de o perioadă de timp de cel puțin 50 000 de ani”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO