Femeia din Bucureşti care a reuşit să se autovindece cu ajutorul curenţilor electrici proveniţi de la propriile mâini – un caz al regretatului Ion Ţugui


Imagine generata de Microsoft AI

Într-un reportaj scris de regretatul scriitor şi parapsiholog Ion Ţugui, ni se povesteşte cazul unei tinere femei din Bucureşti care a capătat instantaneu darul autovindecării cu ajutorul curenţilor electrici. Astfel, în timp ce se afla în tren spre Bacău, în drum spre verişoara ei şi o chinuia îngrozitor o durere de măsea, femeia „se curentă” deodată, doar apropiindu-şi palmele una de cealaltă. Femeia povesteşte: „Apoi, mi-am dus palma dreaptă pe locul din obraz unde mă durea măseaua. Imediat am simțit o alinare, după aceea durerea a cedat, a dispărut. Nu-mi venea să cred că se poate atât de simplu și de repede”.

Ceva mai târziu, femeia s-a curentat din nou la ambele mâini, ţinându-se lipite una de alta. De data aceea, s-a curentat destul de puternic, ca și cum ar fi atins o priză.

Fenomenul electric continuă şi ulterior. Astfel, femeia, după ce primi în dar un ceas cu o cureaua metalică, a fost nevoită să-l lase deoparte, pentru că nu-l putea purta la mână, curentarea devenind și mai intensă. Iată ce spune femeia: „Fratele meu nu m-a crezut, râdea de ce-i spuneam eu că mi se întâmplă. Dar într-o zi, având cercelul desprins din siguranță, l-am rugat pe el să îl monteze la loc. După aproape un minut m-a curentat atât de tare încât fratele meu s-a văzut nevoit să recunoască: „Într-adevăr, tu curentezi, dar nu credeam că atât de puternic”. Simțise și el ce simțisem eu”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock