Un videoclip ce te ţine în suspans total: un şofer face o întoarcere nebună a unei maşini, chiar pe marginea prăpastiei!


Întoarcerea mașinii pe un drum îngust poate fi un exercițiu greu, dar imaginați-vă că încercați să o faceți atunci când drumul în cauză este situat chiar pe marginea unei prăpăstii. Urmăriţi videoclipul YouTube uluitor de la sfârşitul acestui articol… în el puteţi observa abilități de conducere extraordinare ale unui şofer din Hong Kong, care încearcă să efectueze o întoarcere a maşinii în 26 de mişcări, pe un drum extrem de îngust, situat lângă o prăpastie.

Şoferul, ce nu-şi permite nicio eroare cât de mică în acest caz, întoarce în mod repetat volanul și se oprește înainte și înapoi, în timp ce roțile din spate ale vehiculului se află la doar câţiva centimetri de marginea prăpastiei.

Nu este clar cine conduce această maşină, dar totuși canalul prezintă o serie de videoclipuri similare, sugerând că ar putea fi vorba de un fel de cascador.

Videoclipul a avut peste 30 milioane de vizualizări până în prezent. Mulți oameni au fost uimiți de talentul șoferului, dar unii s-au întrebat de ce şoferul nu a condus pur și simplu mașina înapoi sau înainte, într-un loc mai sigur, pentru ca maşina să fie întoarsă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock