Un scenariu aberant: invazie extraterestră în 2019 sau 2020, pentru a schimba ADN-ul uman?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare personala

De-a lungul anilor, am scris mai multe articole despre „profeţii” făcute de unii aşa-zişi profeţi, evenimente care până la urmă nu s-a mai întâmplat. Culmea e că unii dintre „profeţi” chiar au avut funcţii înalte în structuri statale. De exemplu, în 2012, Grady Means, om de afaceri şi fost economist şef în guvernul SUA, în Ministerul Sănătăţii, Educaţiei şi Protecţiei Sociale, credea că pe 4 martie 2014 economia americană se va prăbuşi, lucru care nu s-a mai întâmplat.

Acum, în acest articol, vom vorbi despre o altă „profeţie”, din anul 2016, conformă căreia în 2019 sau în 2020, Pământul va fi invadat de extratereştri, conform „Apocalipsei lui Ioan” şi a lui Nostradamus. Aceste preziceri sunt făcute de către T. Chase, proprietarul canalului de YouTube revelation13net. T.Chase inserează în videoclipul YouTube mai multe argumente care arată că atât „Apocalipsa lui Ioan” cât şi Nostradamus au avut dreptate în a previziona aceste profeţii.

T. Chase mai spune totodată că preşedintele Vladimir Putin va face orice pentru a declanşa cel de-al treilea război mondial. Dar, vor interveni extratereştrii, care vor pune capăt războiului mondial. De asemenea, aceştia vor interveni din nou în ADN-ul uman, pentru a face oamenii mai paşnici şi mai fericiţi.

Aberaţiile lui T. Chase le puteţi citi pe YouTube AICI. Pe 1 ianuarie 2021, toată lumea îşi va da seama că a mai avut parte de o farsă. „Iarăşi o invazie extraterestră ratată?” Şi culmea e că atunci când va fi invazia extraterestră reală, deşi am fi avertizaţi, nimeni nu va mai crede…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock