Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fostul preşedinte american, Bill Clinton, e doar un simplu extraterestru? Sau un robot FBI?

1398

blankUnii oameni s-au gândit că fostul preşedinte american Bill Clinton nu este ceea ce pare a fi. Unii au mers atât de departe încât să se întrebe dacă este om, speculând că ar fi extraterestru. O altă teorie sugerează că nu este nici om, nici extraterestru, ci că ar fi fost produs şi înregistrat sub licenţă şi este, de fapt, un robot operat în comun de FBI şi o anumită companie celebră de desene animate.

Dar cum explică aceşti amatori de teorii ale conspiraţiei faptul că a reuşit să nu se dea de gol atâta timp? Ei susţin că acest lucru nu face decât să dovedească superioritatea actualei tehnologii, datorită căreia Clinton pare aproape identic cu un om şi, mai mult, poate să-i păcălească pe oameni în viaţa de zi cu zi. El poate, de exemplu, să comunice fără ajutor cu alţii. În perioada în care a fost preşedinte, strategiile sale de politică externă au fost puse la punct de către creatorii săi, la fel şi programele de politică internă.

Faimoasele escapade amoroase ale lui Clinton au contribuit, fără îndoială, la a-l face să pară mai uman – dar nu au fost, cumva, doar o înscenare pusă la cale de creatorii acestui robot? Mai mult, unii ar spune că decizia sa de a-l alege pe Al Gore drept vicepreşedinte a avut darul de a-i îmbunătăţi imaginea sa supraomenească.

Se mai spune că unele grupări de dreapta ar fi descoperit adevărata identitate a fostului preşedinte când acesta se afla la putere. Dar teoria lor era atât de bizară încât au ezitat să o facă publică şi să-şi rişte propriile capete, astfel că au hotărât să-l doboare prin mijloace mai convenţionale.

Orgoni Crystal