Site de secrete, stiinta si metafizica

O creatură înspăimântătoare de tip “skinwalker” a făcut senzaţie pe Facebook zilele acestea. S-a aflat însă şi misterul ei!

3 81

creatura inspaimantatoarePe Internet, o mulţime de persoane se ocupă cu farse. De ce? Care e scopul lor? Doar pentru a fi băgate în seamă? Sau se practică o dezinformare voită? Cine şi cu ce scop? Doar ca să se bage groaza în oameni? Ultimul exemplu ar fi fotografia din stânga articolului, care, zilele trecute a devenit un adevărat viral pe Internet. Ea a apărut chiar şi în cadrul unui reportaj TV. Dar să vedem cum suna ştirea originală.

În nordul statului New Mexico umblă această creatură înspăimântătoare? O fotografie circulă pe Facebook de câteva zile, iar o mulţime de oameni sunt extrem de îngrijoraţi. Poza a fost “sharuită” de mii de ori în doar câteva ore, iar oamenii au folosit chiar cuvântul “skinwalker” pentru a descrie creatura.

Fotografia prezintă o creatură ciudată care este văzută pe marginea drumului. Persoana care a postat-o susţine că poza a fost luată în apropiere de Lybrook şi Counselor, lângă rezervaţia Jicarilla. Povestea pretinde că un geolog din domeniul petrolier a văzut ceva ciudat şi s-a decis să imortalizeze creatura. Următoarea zi, geologul a demisionat brusc.

Ei bine, creatura înspăimântătoare pe care o vedeţi mai sus nu a fost fotografiată de un geolog în 2014, ci pur şi simplu a fost preluată din filmul horror SF “Xtro” din 1983. Filmul este şi pe YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=VaxmWiKgT_8. Uitaţi-vă la minutul 08:15 şi veţi vedea că e exact aceeaşi poză! Ce le place unora să se ţină doar de farse…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie