De ce unele celebrităţi apar în public cu vânătăi lângă ochi? Pentru că şi-au vândut sufletul în cadrul unui ritual Illuminati – spun conspiraţioniştii


Unele celebrități, politicieni și lideri mondiali apar în public, în mod regulat, cu vânătăi (pete negre) lângă ochiul stâng (ca şi cum ar fi fost loviţi). Unele vânătăi pot apărea şi lângă ochiul drept, dar regula este apariţia lor lângă ochiul stâng. Fostul președinte american George W. Bush, Papa Francisc, Prinţul Philip sau David Bowie au fost fotografiați având vânătăi lângă ochi.

Dar de ce? Îi loveşte cineva? Sau e vorba de altceva? Acum, referitor la lovire, se ştie că aceste personalităţi au, de regulă, mai mulţi bodyguarzi care îi păzesc 24 de ore din 24, aşa că pare puţin probabil ca cineva să se poată apropia pentru a-i lovi.

Conform cotidianului Dailymail.co.uk, există o teorie a conspirației conform căreia ochiul stâng învineţit face parte dintr-un ritual de inițiere la nivel înalt sau la nivel „Illuminati”, în timpul căruia aspirantul este forţat să îndure durerea, în încercarea de a deveni mai puternic.

Conform autoarei Sherry Shriner (cea care a scris cartea „Interviu cu diavolul”), liderii lumii, vedetele de televiziune şi artiştii celebri şi-au vândut sufletele lor Satanei, iar vânătăile sunt rezultatul acestei vânzări a sufletului.

Între timp, celebrităţile au venit cu tot felul de explicaţii pentru aceste vânătăi din jurul ochilor lor. Când actorul Adam Sandler a fost intrebat ce e cu vânătaia din jurul ochiului său, el a glumit spunând că l-a lovit fiul său nenăscut. În alte interviuri, actorul a susținut că vânătaia a fost rezultatul jocului de baschet.

Boy George a spus că este vânăt la ochi din cauza „machiajului la modă”, pe când căntăreţul David Bowie, văzut astfel în 2005, susţinea că vânătaia a fost făcută intenţionar, „pentru teatru”.

Preşedintele George W. Bush a fost chestionat de mai multe ori pentru vânătăile de la ochii săi. Vânătaia din 1992 a fost atribuită unui bulgăre de zăpadă, cea din 2004 unei căzături de pe bicicletă, iar cea mai recentă după ce s-ar fi lovit de stativul unui microfon.

Papa Francisc a căpătat şi el celebra vânătaiă la ochi în anul 2017, când s-a aflat în vizită în Columbia, lovindu-se (se spune) cu capul de celebrul său „Papa-mobil”.

Prinţul Philip al Marii Britanii „s-a trezit cu vânătaia din senin” în anul 2013, iar prinţul Edward când a avut şi el acelaşi lucru a refuzat să dea vreo explicaţie.

Conspiraţioniştii cred că există o legătură între cei care au ochii negri și închinarea la zeul egiptean Horus, al cărui ochi stâng era negru (reprezentând Luna), cel drept fiind alb (reprezentând Soarele). Cum Illuminati are o mulţime de ritualuri din vechile tradiţii egiptene, imediat s-a făcut legătura…


Lasă un comentariu