„Talmudul lui Immanuel”, lucrarea „secretă” care ne spune că lumea a fost creată de îngerul Semiaza, fiul unui extraterestru nemuritor! O altă intoxicare marca „New Age”…

  •  
  •  
  •  
  •  

Talmudul lui ImmanuelAdepţii New Age / satanismului / luciferianismului nu se mai satură să propage în lume tot felul de minciuni care să discrediteze creştinismul şi pe creatorul acestei religii, Iisus Hristos. Îl putem aminti aici pe Billy Immanuel, cel care ar fi descoperit „Talmudul lui Immanuel”, o aşa-zisă lucrare străveche care ar spune „adevărul” despre Iisus Hristos: faptul că acesta nu ar fi fost niciodată crucificat, că ar fi murit „cu adevărat” la începutul secolului al II-lea şi că mama sa, Fecioara Maria, ar fi fost însămânţată de îngerul Gabriel.

Iată ideile principale din „Talmudul lui Immanuel” (eu îl prezint pentru a scoate în evidenţă aberaţiile, nu pentru că aş crede într-o asemenea mizerie):

În 1963, un elvețian pe nume Eduard Albert Meier, cunoscut în lume ca „Billy Meier” şi prietenul său, fostul preot greco-ortodox Isa Rashid, făceau o plimbare într-o după-amiază, de-a lungul unui drum la sud vechiul Ierusalim. Deodată, Albert Meier văzu o mică deschizătură în pământ, care îi trezi interesul. Albert Meier luă o lanternă pentru a examina gaura. După ce scormoniră mai mult, ei dădură peste un mormânt vechi, aflat într-o stare proastă și umplut jumătate cu pământ. În mormânt, ei ar fi descoperit o cutie, de aproximativ 60 cm lungime și 25 cm lățime, ce conţinea 4 suluri vechi, scrise în limba aramaică şi care au primit numele de „Talmudul lui Immanuel”. Acest text ar fi fost scris de Iuda Iscariotul, prietenului învăţătorului Immanuel („Iisus Hristos”, conform lui Billy Meyer).

„Talmudul lui Immanuel” ne spune altfel istoria Creaţiei: Adam este tatăl oamenilor tereştri. El a fost creat de Semiaza, şeful „Fiilor cereşti”, care erau „îngerii gardieni” ai lui „Dumnezeu”. Dar acest „Dumnezeu” nu este „Creatorul”, ci „Marele stăpân al călătorilor, care a umblat prin întreg Universul”. Îngerul Semiaza a luat o femeie terestră şi l-a creat pe Adam, tatăl oamenilor de pe Pământ. Apoi, Adam şi-a luat o soţie pământeană şi l-a conceput pe Seth.

Din această linie a lui Adam provine şi Iosif, soţul Fecioara Mariei. Aceasta din urmă a primit sămânţa descendenţilor fiului ceresc Rasiel (îngerul-gardian al secretului), rămânând astfel însărcinată. Când Iosif ar fi auzit de acest lucru, s-ar fi înfuriat şi s-ar fi gândit s-o părăsească. Dar, lui Iosif îi apăru îngerul Gabriel, cel care a lăsat-o însărcinată pe Maria, care i-ar fi spus următoarele:

„Iosif, Maria este logodită cu tine şi-ţi va deveni soţie. Nu o părăsi, deoarece fructul pântecelui ei este ales pentru un mare scop. Căsătoreşte-te cu ea cu toată deschiderea. Sarcina Mariei are loc după 11.000 de ani de la procrearea lui Adam de către fiul ceresc Semiaza, pentru a împlini Cuvântul lui Dumnezeu, conducătorul celor care călătoresc de departe, şi care a transmis aceste cuvinte prin profetul Isaia: „Iată, Fecioara va rămâne însărcinată cu un fiu ceresc, înainte să se căsătorească cu un om din popor”. Fructul pântecelui ei se va numi Immanuel, care tradus înseamnă „cel ce are cunoștințe dumnezeieşti”, ca un simbol divin și pentru onoarea lui Dumnezeu. Prin puterea lui Dumnezeu, Pământul este leagănul vieţii umane inteligente, atunci când fiii cereşti, veniţi din colţurile îndepărtate ale Universului, s-au împerecheat cu femeile de pe Pământ. De aceea, Dumnezeu merită slava oamenilor de pe Pământ. El este adevăratul creator al oamenilor şi lui trebuie să i se acorde slava. Nu există altcineva pentru specia umană creată. În afară de El, oamenii n-ar trebui să aibă alţi zei, cei care au creat alte specii de oameni, în alte părţi ale lumii. Cu excepţia lui Dumnezeu, nu există nimic care merită a fi venerat. Deasupra lui şi a fiilor cereşti domneşte doar Creaţia însăşi”.

Ce spune tot fragmentul de mai sus? Că Dumnezeul adevărat este Creaţia însăşi, dar în această creaţie „şeful” este un alt „Dumnezeu”, „Marele stăpân al călătorilor, care a umblat prin întreg Universul” şi fiii săi cereşti. Că oamenii au fost iniţial creaţi de alţi zei (sau extratereştri), dar, odată cu Adam, s-a dezvoltat o nouă linie, creată de îngerul Semiaza, fiu al acestui „Dumnezeu”. Cine este acest „Dumnezeu” din „Talmudul lui Immanuel”? Şeful unei civilizaţii extraterestre avansate care a a descoperit nemurirea? Habar n-am, dar eu cred că în spatele acestei poveşti se află o mare farsă…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu