Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Organizaţia care dorea să-l cloneze pe Iisus Hristos

560

Iisus Hristos 27În anul 2000, exista următorul anunţ:

“Proiectul “Ce-a de a doua venire a lui Iisus” este o organizaţie non-profit al cărui scop este acela de a-L aduce pe Domnul nostru, Iisus Hristos, aşa cum a fost profeţit în Biblie, la 2.000 de ani de la naşterea Sa. Intenţia noastră este aceea de a-L clona pe Iisus, aşa cum a fost profeţit în Biblie, folosind tehnicile avansate de la Institutul Roslin din Scoţia, preluând celulele rămase de la sfintele relicvele ale sângelui lui Iisus, păstrate în diferite biserici din lume. Din aceste celule vom extrage ADN-ul, pe care-l vom insera într-un ovul uman nefertilizat, printr-un proces biologic denumit “transfer nuclear”. Oul astfel fertilizat, zigotul lui Iisus Hristos, va fi implantat în pântecele unei tinere virgine (care să se ofere voluntară), care-i va da naştere copilului Iisus.

Dacă totul va decurge conform planurilor, naşterea va avea loc pe 25 decembrie 2001, şi astfel anul 2001 se va transforma în noul an 1.

Prin speranţă şi rugăciune, aşteptăm astfel ca Iisus să se reîntoarcă. Avem tehnologia de a-L aduce înapoi pe Iisus chiar acum. Nu există niciun motiv, moral, legal sau biblic, ca să nu profităm de această oportunitate.

Pentru a ne mântui de păcate, trebuie să-l clonăm pe Iisus, pentru a iniţia astfel cea de a doua venire a lui Hristos”.

Fără cuvinte…

Orgoni Crystal