Uimitor: într-un articol din 2009, se vorbeşte despre descoperirea unor schelete de mini-creaturi umanoide, cu o vechime de 600 de milioane de ani!


Rămășițele a ceea ce par a fi „oameni foarte mici” ar fi fost găsite în lanțul muntos Whitmore din Antarctica, o zonă care nu crede că a fost locuită până în timpurile recente, din cauza temperaturilor extrem de scăzute și a depărtării de restul locaţiilor.

Lucrul cel mai enigmatic despre aceste fosile îl reprezintă faptul că acestea sunt anterioare dinozaurilor, cu sute de milioane de ani înainte ca orice hominizi asemănători să apară. Cele două schelete perfect conservate sunt considerate a avea 600 de milioane de ani vechime, fiind astfel mult mai vechi decât orice alte vertebrate descoperite anterior.

Mai mult decât atât, scheletele chiar seamănă cu nişte creaturi suficient de complexe pentru a fi considerate ca fiind bipede. Forma oaselor indică, de asemenea, că acestea ar fi mai degrabă umane decât vertebrate primate, iar caracterul complet al rămășițelor găsite sugerează că micile creaturi ar fi adulți şi nu pui (copii).

Deşi descoperitorul oaselor insistă asupra faptului că acestea nu sunt extraterestre la origine, nu există alte explicații, având în vedere vârsta fosilelor. Într-un moment istoric când viața se afla în evoluție în interiorul mărilor și nimic nu trăia pe pământ, aceste creaturi umanoide nu-şi aveau locul acum 600 de milioane de ani. Chiar dacă o astfel de specie s-ar fi născut pe pământ, ea nu ar fi avut cu ce să se hrănească în afara formelor de viață foarte simple, din largul mărilor, terenurile fiind complet sterpe atunci.

E adevărat că o specie umanoidă avansată ar fi putut supraviețui într-un mediu, fără niciun fel de resurse naturale necesare, deoarece această specie ar fi putut crea sau aduce instrumente și tehnologii pentru a supraviețui. Întrucât Pământul în urmă cu 600 de milioane de ani nu aveau altceva decât forme simple de viaţă, o altă explicație trebuie să fie cauza apariției lor în acea perioadă.

Sursa (traducerea şi adaptarea): aceflashman.wordpress.com

ATENŢIE! Acest articol este o traducere dintr-un material apărut în 2009 pe un site obscur, aceflashman.wordpress.com. Sunt şanse mari ca acest articol să fie o dezinformare, un „fake news”, aşa că trataţi-l ca atare. Însă, eu acord întotdeauna o şansă oricărei informaţii, oricât de improbabilă o fi ea la prima vedere. În definitiv, cine deţine adevărul absolut?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO