Povestea „Gigantului din Kandahar”: creatura enormă pe care militarii americani ar fi doborât-o într-o peşteră din Afghanistan. 99,99% este o farsă…


„Gigantul din Kandahar” ar fi o creatură umanoidă întâlnită și ucisă de un grup de soldați ai Armatei Americane pe un munte din Afghanistan în anul 2002 – spune o legendă urbană, Steven Quayle a vorbit despre acest eveniment în populara sa emisiiune radio „Coast to Coast”. Evenimentele ar fi avut loc în 2002 într-o zonă deșertică a Afghanistanului, când o echipă a Armatei Americane a dispărut. O grupă operațională specială a fost trimisă pentru a afla ce s-a întâmplat, iar soldații au mers pe o potecă muntoasă, până când au ajuns la intrarea unei peșteri mari.

Grupul operativ era pe cale să intre în peșteră pentru a o explora, când ar fi apărut un umanoid cu cap roșu, cu șase degete și dinți dubli, care i-ar fi atacat pe soldați. Martorii spun că ar fi fost nevoie de 30 de secunde de foc continuu pentru a doborî gigantul. S-ar fi tras asupra creaturii uriaşe cu carabine M4 complet automate și cu puști M107 Barrett. Această putere de foc concentrată pe o țintă, timp de o secundă, ca să nu mai vorbim de 30 de secunde, ar fi extrem de distructivă.

Potrivit martorilor, gigantul purta huse de pânză sau piele de animale pentru a-și proteja picioarele și mirosea a cadavru. Se spune că trupul creaturii ar fi fost transportat la o bază militară cu un elicopter. De acolo, el ar fi fost încărcat într-un avion, și de-atunci nu ar mai fi fost văzut niciodată. Militarii ar fi fost obligați să semneze documente prin care se angajau să nu dezvăluie niciodată ceea ce au văzut.

Însă, mai mult ca sigur că „Gigantul din Kandahar” este o farsă, deoarece Departamentul Apărării al SUA nu are înregistrări despre acest incident. Bloggerul LA Marzulli se pare că s-ar fi aflat în spatele acestei farse.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock