O profesoară se trezi în mijlocul nopţii cu o creatură verde în patul ei: jumătate om-jumătate dinozaur, având ochii negri şi dinţii galbeni


O femeie (bineînţeles, nu am să-i dau numele) mi-a scris şi mi-a povestit un coşmar care l-a trăit nu cu mult timp în urmă. Ea susţine că este profesoară, este serioasă şi doreşte să-şi păstreze anonimatul, pentru a nu fi ridiculizată la şcoală. O să-i respect dorinţa, dar nu ştiu..povestea ei mi se pare prea fantastică…

În urmă cu un an, eu şi cu soţul meu am cumpărat o casă mare şi veche la ţară. În jurul ei, avem o suprafaţă mare de teren, pe care îl folosim pentru a creşte animale şi pentru a ne cultiva fructe şi legume. Nu o facem pentru a vinde, ci pentru consumul propriu, întrucât ne place să mâncăm natural (…) Precum v-am spus, casa este foarte mare, având multe ferestre luminoase şi înalte. Am înţeles că în trecut, aici a avut loc un incendiu, în care au murit şi nişte oameni, după care casa a fost refăcută. Apoi, nu a mai locuit nimeni aici, dar nouă nu ne-a fost frică să o cumpărăm, mai ales că am plătit un preţ bun pe ea.

Încă de la bun început, soţului meu nu i-a plăcut acest loc. El îmi tot spunea că simte ceva ciudat în grădina din faţa casei. Încerca să o evite cât mai mult şi, nu de puţine ori, l-am văzut intrând pe uşa din spatele casei, doar ca să evite grădina. Eu nu l-am crezut şi i-am reproşat de multe ori că se poartă ca un copil. Cum să-ţi fie frică de o grădină?

Dar, în curând, am avut parte d eo întâmplare extrem de bizară, după ce soţul meu şi-a luat o slujbă la care lucra în timpul nopţii, eu rămânând astfel singurică în casă (…) Şi în prima noapte în care am rămas singură, mă scol , fiind trezită de un sforăit ciudat. Şi vă asigur că nu dormeam atunci şi nici nu visam. Deschid ochii şi rămân absolut încremenită: lângă mine se afla o creatură, care dormea cu spatele la mine. Apoi, ea se întoarse către mine, deschise ochii şi îmi zâmbi. Inima mi se făcuse cât un purice şi eram paralizată de frică: creatura avea o piele verde, buze negre şi păr negru şi lung. Avea mâinile asemenea unui animal, cu gheare lungi şi ascuţite, fiind îmbrăcat cu o cămaşă albă şi pantaloni negri. Ochii îi erau negri, iar dinţii galbeni (…) Nu ştiu ce s-a întâmplat cu mine apoi; probabil că am leşinat de frică şi am adormit din nou (…)

Totuşi, acea fiinţă nu mi-a făcut niciun rău şi mă gândesc dacă nu cumva o fi protectorul meu spiritual. Nu i-am spus povestea soţului meu nici până astăzi, întrucât, dacă ar şti, el ar vinde casa imediat. Dar eu nu doresc, pentru că, în ciuda poveştii pe care am trăit-o, găsesc a fi o casă minunată şi liniştită.

P.S. Bineînţeles că acest articol va sta la rubrica „Farse şi fantezii”, până când nu mi se aduce măcar o poză cu creatura aceea, jumătate om-jumătate dinozaur…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock