Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Conform indienilor hopi, toate cele 9 semne ale sfârşitului lumii s-au împlinit

319

hopiHopi reprezintă o populaţie de indieni americani care trăieşte în prezent în statul Arizona. Numărul actual de indieni hopi este de circa 7.000 de oameni. Una din cele mai extraordinare lucruri despre această populaţie o reprezintă “profeţiile hopi”, ce au fost publicate pentru prima dată în 1963 de Frank Waters în “Cartea lui Hopi”, dar al căror vechime e de secole întregi. Multe lucruri se spun în aceste profeţii: ca de exemplu, faptul că cel de-al treilea război mondial va fi declanşat de oamenii “care primesc primii lumina”, adică ţările de la răsărit, şi aici am putea identifica, de exemplu, China sau India. După ce va începe acest război, Statele Unite vor fi distruse, râurile sale vor fierbe, iar pământul va pârjoli. Acest lucru ar putea fi efectul unei bombe nucleare.

Tot în profeţiile hopi se mai spune faptul că “Insula ţestoasei s-ar putea întoarce de două sau de trei ori, iar oceanele şi-ar da mâna pentru a întâlni cerul”. Această profeţie pare să se refere la schimbarea polilor Pământului, atunci când Polul Nord va deveni Polul Sud şi viceversa.

În profeţii mai aflăm faptul că “cea de a patra lume se va sfârşi în curând, şi va începe cea de a cincea”. Şi în continuare ne sunt oferite cele nouă semne privind sfârşitul lumii:

1) Primul semn: “Va veni un om alb, care ne va lua pământurile ce nu sunt ale lui. Iar acest om îşi va lovi duşmanii cu fulgerul”. Primul semn ar putea fi interpretat ca folosirea puştilor.

2) Al doilea semn: “Pământurile noastre vor vedea venirea unor roţi care se învârt, pline cu voci”. Aici e vorba de colonizarea vestului sălbatic din secolul XIX, în SUA.

3) Al treilea semn: “O bestie ciudată, asemenea unui taur, având coarne mari şi lungi, ne vor invada pământul”. Profeţia se referă la venirea vacilor, animale necunoscute indienilor în acele timpuri.

4) Cel de-al patrulea semn: “Pământul va fi invadat de şerpi de fier”. E vorba de liniile de cale ferată, construite masiv în secolul al XIX-lea.

5) Cel de-al cincilea semn: “Pământul va fi invadat de o pânză uriaşă de păianjen”. Referinţa este clară: liniile de telegraf, telefon şi reţeaua de electricitate care vor traversa pământurile acestor indieni.

6) Cel de-al şaselea semn: “Pământul va fi traversat de râuri de piatră, care se or reflecta în Soare”. Este vorba de autostrăzile ce se vor construi şi de efectul de miraj binecunoscut al acesto autostrăzi.

7) Cel de-al şaptelea semn: “Veţi vedea marea transformându-se în negru, şi multe creaturi vor muri din cauza asta”. Aici se vorbeşte de revărsările de petrol în mare.

8 ) Cel de-al optulea semn: “Veţi vedea mulţi tineri, ce poartă păr lung asemenea oamenilor mei, vor veni şi vor învăţa din înţelepciune”. Referinţa este clară: mişcarea hipiotă din anii ’60.

9) Al nouălea şi ultimul semn: “Veţi vedea un sălaş în ceruri, deasupra Pământului, ce va cădea cu o mare viteză. Va apărea asemenea unei stele albastre”. E vorba de misiunea spaţială americană Skylab, care a căzut pe Pământ în anul 1979. Conform unor martori, ea a apărut atunci a fi o stea albastră căzătoare.

Aşadar, conform indienilor hopi, toate semnele sfârşitului lumii s-au împlinit. Aşadar, sfârşitul lumii e aproape…

Orgoni Crystal