Guvernul brazilian ar fi capturat fiinţe demonice vii – susţinea un documentar YouTube, care a fost şters între timp. Ele ar fi avut coarne, ochi roşii şi pielea ca de reptilă…


demoni extraterestriÎntr-un documentar în limba engleză, apărut în 2014 pe YouTube, David Vose vorbeşte despre „fiinţe extraterestre cu coarne”, care ar fi fost capturate în viaţă în Brazilia? Sunt aceştia „demonii biblici” de care martorii vorbesc în videoclipul YouTube de la finalul acestui articol?

Iată descrierea videoclipului/documentarului YouTube:

Guvernul brazilian a capturat FIINŢE DEMONICE VII! În timp ce mulţi cred că descrierea lui Satana ca fiind o fiinţă cu coarne şi ochi roşii este doar un mit, sunt dovezi că aceste fiinţe există cu adevărat şi ajută guvernul american să controleze masele. Dacă extratereştrii sunt demoni, atunci se explică faptul pentru care cei care i-au văzut i-au numit „ca fiind reptilieni” şi asta pentru că martorii au observat atât coarnele, cât şi ochii roşii, dar şi pielea reptiliană.

Aceşti demoni nu sunt o farsă, căci un întreg oraş au observat aceste creaturi, şi chiar şi oficialităţile militare de rang înalt. În plus, şi unul din astronauţii celebri care a ajuns în spaţiul cosmic crede în aceste contacte cu extratereştrii.

Observaţi acest videoclip cu atenţie. Eu cred că este adevărat, iar dacă nu, atunci înseamnă că toţi aceşti oameni mint. Dar poate cel mai interesant lucru din acest videoclip este descrierea coarnelor acestor fiinţe demonice. Totuşi, ei par a fi reptilieni. Dacă este aşa, atunci acest lucru înseamnă că ei încearcă să apară în această formă, pentru a ne face să credem că ei sunt demoni, dar nu sunt creaturi demonice (aşa cum am putea crede), ci creaturi nevinovate. În acest caz, sunt nişte farse extrem de inteligente, pentru a ne înşela. Dar, oricare ar fi varianta, Sfânta Scriptură se confirmă. Ei sunt creaturi malefice care vor să ne înşele.

P.S. Eu am spus de mai multe ori că aşa-zişii extratereştri nu există (ca fiinţe venite de pe alte planete); există doar demoni, veniţi din alte dimensiuni.

P.S.2. Din păcate, videoclipul YouTube cu documentarul respectiv nu mai există actualmente.


Lasă un comentariu